Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

53 işçi Erdekte kalıyor

53 işçi Erdekte kalıyor

Erdek Belediyesinde çalışan norm kadro fazlası işçilerden 53ünün atamaları, Erdek Milli Eğitim Müdürlüğüne yapıldı.

Erdek Belediyesi`nde çalışan norm kadro fazlası işçilerden 53`ünün atamaları, Erdek Milli Eğitim Müdürlüğü`ne yapıldı. Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın, norm kadro fazlalığından etkilenen belediye personelinin Erdek ve çevresindeki noktalarda görevlendirme talebinde başarılı olundu.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nden, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`ne gelen yazıda, Erdek Belediyesi`nde çalışırken, norm kadro fazlalığı nedeniyle, Balıkesir Valiliği`ne bildirilen işçilerden 53`ünün Erdek Milli Eğitim Müdürlüğü emrine tahsis edildiğini bildiren, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü  Adnan Arıuçar, Erdek Merkezde 49, Karşıyaka`da 3, Ocaklar`da ise 1 işçinin görev yapacağını söyledi. Bu işçiler arasında, Karşıyaka ve Ocaklar Beldelerinde kendi istekleriyle gönüllü olarak çalışmak isteyenler olursa, bunların görevlendirme sistemi çerçevesinde her iki beldede çalışabileceklerini kaydeden Arıuçar, Erdek Milli Eğitim camiasına katılan tüm personele başarılı görevler dileyip, hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundu.
Erdek merkezde çalışacak 49 işçi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası ile 7 okul, Öğretmenevi ve Halk eğitim Merkezi Müdürlüğü`ne dağıtılacak.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı