Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

5. Bandırma Kitap Günleri sona erdi

5. Bandırma Kitap Günleri sona erdi

Bandırma Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Kitap Günleri sona erdi.

Bandırma Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Kitap Günleri sona erdi. 30 Eylül-7 Ekim 2023 tarihleri arasında Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliklerde birçok ünlü yazar, yerel yazarlar ve sanatçılar yer aldı. Kültür ve sanat şöleninin sahibi Kitap Günleri Bandırmalılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 
Erol Mütercimler ve Sinan Meydan’ın, Cumhuriyet’in önem ve kazanımlarını anlatan, bu yolda kitapların önemini vurgulayan konuşmaları yoğun ilgiyle dinlendi.  
Sonraki günlerde devam eden etkinliklerde yer alan değerli isimler arasında usta oyuncu ve onur konuğu Halil Ergün, Ercan Kesal, Sunay Akın, Çiğdem Toker, Selçuk Tepeli, Gökhan Çınar, Feyza Altun ve birbirinden kıymetli katılımcılarla 8 gün boyunca devam eden kitap günleri 50 binin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. 
Aynı zamanda Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda kurulu olan stant alanlarında Türkiye’nin dört bir yanından gelen 40’ı aşkın yayınevi himayelerindeki eserleri kitapseverlerle buluşturdu. Kültür, sanat, psikoloji ve birçok alanda çeşitliliğe sahip özgün eserlerin yer aldığı stantlarda her yaşa ve her okuyucu kitlesine hitap eden kitaplar Bandırmalı vatandaşlara sunuldu. 
Kitap günleri süresince sinema, televizyon, sanat, tarih ve daha pek çok alanda söyleşiler gerçekleşti. Devam eden etkinlikler kapsamında Leyanner Chibas Duporte ve ekibi müzikseverlere buluştu. Kitap Günleri’nin son gününde kapanış Sanatçı Hande Mehan konseri ile yapıldı. Genç Sanatçı sevilen şarkılarını seslendirdi. Haber Merkezi
 



Anahtar Kelimeler: . Bandırma Kitap Günleri
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı