Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

6 Eylül Belediyesi araç filosunu genişletiyor

6 Eylül Belediyesi araç filosunu genişletiyor

Balıkesir 6 Eylül Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine 7 adet yeni hizmet aracı daha ekledi. Araçların maliyeti 1 milyon 800 bin TL.

6 Eylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, içerisinde mazot tankeri, su tankı, çift kabinli kamyon, kar küreme ve tuzlama aracı gibi ekipmanların yer aldığı hizmet araçlarının kazasız-belasız hizmet vermesini diledi.
Kafaoğlu şöyle konuştu: ?6 Eylül Belediyesi´nin Fen İşleri Müdürlüğüne 7 adet yeni araç daha katıldı. Araçların maliyeti 1 milyon 800 bin TL. Şu anda Fen İşleri´ndeki araç sayımız 50, toplamda ise araç sayımız 100´ü buldu. İş makineleri ve araç-gereçleri olmadığı zaman kiralama işine gidiyorsunuz bu seferde maliyet artıyor. Geçtiğimiz yıllarda ciddi bir araç alımı yaptık, bu yılda 7 araç daha ekledik. Yeni alınan araçlarımızın ikisi çift kabinli, özellikle inşaat işlerinde kullanabileceği bir araç, personel ile birlikte 10 ton malzeme alıyor. Mazot tankerimizi de aldık. Ekipler sahada iken yakıt desteğini bu araç ile gidereceğiz. 1 adet su tankımız mevcut, paslanmaz çelikten yapıldı. Kış geliyor, iki kamyonumuzun önünde kar küreme makinesi, arkasında tuzlama makinesi mevcut. Kış şartlarında bu iki aracımız yol açmalarda ve tuzlama çalışmalarında yardımcı olacak. En önemli araçlarımızdan birisi de asfalt yama robotumuz. Yama işlemleri noktasında içerisinde sıcak asfaltı muhafaza eden ve silindir ile ezen aracımız da büyük rahatlık sağlayacak. Araç ve ekipmanlarımız hizmet verecek.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli