Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

600 Evlerspor Kulübü Başkanı Onur ?Şampiyonluğumuzda emeği geçenleri kutluyorum?

600 Evlerspor Kulübü Başkanı Onur ?Şampiyonluğumuzda emeği geçenleri kutluyorum?

Sezon bitmeden Marmara Grubu 1. Amatör Lig´de şampiyonluğu garantileyerek, Süper Lig´e yükselen 600 Evlerspor futbol takımının başarısını değerlendiren Kulüp Başkanı ve Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, ?Hak ederek, bileğimizin hakkıyla kazan

Sezon bitmeden Marmara Grubu 1. Amatör Lig´de şampiyonluğu garantileyerek, Süper Lig´e yükselen 600 Evlerspor futbol takımının başarısını değerlendiren Kulüp Başkanı ve Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, ?Hak ederek, bileğimizin hakkıyla kazandığımız şampiyonluk, tüm camiamıza hayırlı olsun? dedi.
Bu yıl onurlu ve özverili bir mücadeleyle mutlu sona ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Onur, şu değerlendirmede bulundu:
?Bu şampiyonluk nedeniyle öncelikle futbolcu kardeşlerim olmak üzere Adnan ve Serkan hocaları, sevgili Ertunç İşbay´ı ve emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Artık önümüze yeni hedefler koymak ve Süper Lig´de kalıcı olmak istiyoruz. 600 Evler´in bu başarısının, Bandırma´daki diğer mahalle takımları için de örnek oluşturmasını ve amatör takımların sayısının artmasını diliyorum. Bu takımların artmasının, Bandırmaspor´umuzun da alt yapısını oluşturacağına inanıyorum.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli