Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

77 yaşındaki sürücü iki kadını ezerek öldürdü

77 yaşındaki sürücü iki kadını ezerek öldürdü

Ayvalık Altınova mahallesinde Fikret Irmak´ın (77) kullandığı 10 YZ 203 plakalı otomobil yürüyüş yapan Meryem Batur (58) ile Sevim Kılıç´a (60) çarptı. İki kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Ayvalık Altınova mahallesinde Fikret Irmak´ın (77) kullandığı 10 YZ 203 plakalı otomobil yürüyüş yapan Meryem Batur (58) ile Sevim Kılıç´a (60) çarptı. İki kadın olay yerinde hayatını kaybetti. İki kadına çarptıktan sonra olay yerinden kaçan ve otomobilini terk eden sürücü Fikret Irmak, Jandarma tarafından yaya olarak yakalandı.
Edinilen bilgiye göre; Kaza dün saat 18.45 sıralarında Ayvalık ilçesi Altınova iskele sahil yolunda meydana geldi. Sahil yolunda seyir halinde olan Fikret Irmak´ın kullandığı 10 YZ 203 plakalı otomobil, yürüyüş yapan Meryem Batur ve Sevim Kılıç´a çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Şoka giren sürücü Fikret Irmak ise otomobiliyle olay yerinde kaçtı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen Jandarma´ya bildirdi. Kazanın ardından otomobilini Akademililer sitesine bırakan sürücü Fikret Irmak, jandarma tarafından yaya olarak yakalanıp, gözaltına alındı.
Ayvalık Cumhuriyet Savcısı ve polis olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından Meryem Batur ve Sevim Kılıç´ın cesetleri Ayvalık Devlet Hastanesi´ne kaldırdı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Haber Merkezi
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli