Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

911´den Belediye´ye anlamlı ziyaret

911´den Belediye´ye anlamlı ziyaret

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma 911 Arama Kurtarma Ekibini makamında ağırladı.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma 911 Arama Kurtarma Ekibini makamında ağırladı.
30 Ekim tarihinde İzmir´de meydana gelen depremde arama-kurtarma çalışmalarında yer alana ekibi kentimize gelişlerinde belediye meydanında karşılayan Başkan Tolga Tosun, bugün de Bandırma 911 Dernek Başkanı Mustafa Gürsoy ve ekip arkadaşlarını makamında kabul etti.
Ziyarette İzmir´de arama-kurtarma çalışmalarında gösterdikleri yoğun çabadan dolayı kendilerini tebrik eden Başkan Tolga Tosun, Bandırma Belediyesi olarak afet durumunda daha hızlı bir şekilde organize olabilmek adına yapılması gereken tüm çalışmalarını 911 Arama-Kurtarma Derneği ile birlikte yürütmeye hazır olduklarını söyledi.
İzmir´de 30 Ekim tarihinde meydana gelen depremin ardından en hızlı şekilde organize olarak bölgeye hareket eden Bandırma 911 Arama Kurtarma ekibini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Tosun ?O zor zamanlarda arama kurtarma çalışmalarında büyük özveri göstererek fark yaratan ekibimizi tekrar kutluyorum. Bizler de Bandırma Belediyesi olarak depreme karşı kentimizde yapmamız gereken çalışmalarımız 911 Derneğimizle birlikte koordineli bir şekilde yürüteceğiz.? dedi.
21 bütçemiz tam anlamıyla bir Yatırım Bütçesi.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Belediye anlamlı ziyaret
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı