Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

1962 yılından beri sektörün içinde

1962 yılından beri sektörün içinde

Erdek´teki "Dilek Kasabı" sahibi Hüseyin Küçük: "Vatandaşlarımızın, marketlerden yeniden kasaplara yönelmesi sevindirici"

Erdek´teki Dilek Kasabı, her çeşit kaliteli kırmızı ve beyaz et ürünüyle dikkati çekiyor.
1962 yılından beri baba mesleğini sürdürdüklerini belirten Dilek Kasabı´nın sahibi Hüseyin Küçük, "Babam Seyfi Küçük´ün başlattığı mesleği sürdürüyorum. İşyerimizde oğlak, kuzu, beyti, kalem pirzola, kuzu şiş olmak üzere her çeşit kaliteli ürünü, hijyen koşullara uygun şekilde müşterilerimize sunuyoruz" dedi.

BALIKESİR´İN SÜT KUZUSU
Tüm ürünlerinde kaliteden ödün vermemeye özen gösterdiklerini vurgulayan Küçük, "Balıkesir ili, süt kuzusuyla ünlü. Biz de özellikle süt kuzusunu tercih ediyoruz ve tüm ürünlerimizi, Gönen´in güvenilir şirketi olan KARBEYAZ´dan alıyoruz" diye konuştu.
"BATON SUCUK" ÜRETİMİ
Eski yıllarda ürettikleri "Osmanlı Sucuğu"nu, "Baton Sucuk" şekline dönüştürdüklerine işaret eden Küçük, şunları söyledi:
"Müşterilerimiz, !Osmanlı Sucuğu´nun fazla büyük olduğunu söyleyince ´Baton Sucuk´ üretimine döndük. Bu sucuğumuzun hemen hemen tamamını dana etinden yapıyoruz ve çok az kuzu eti kullanıyoruz. Böylece de damak tadına hitap ediyoruz."
ORGANİK ZEYTİNYAĞI, ORGANİK SALÇA
Organik üretime büyük önem verdiklerine dikkati çeken Hüseyin Küçük, "Organik zeytinyağımız Paşalimanı Adası´ndan, organik salçamız ise Çorum´dan geliyor. Hiçbir zaman sıradan ürün kullanmıyoruz" dedi.
VATANDAŞ KASAPLARA DÖNDÜ
Vatandaşların, son aylarda et ve et ürünlerini marketlerden değil, kasaplardan almaya yöneldiklerini vurgulayan Küçük şunları söyledi:
"Vatandaşlarımız, artık yeniden kasaplara yöneldi. Çünkü marketlerde satılan ürünlere güvenmemeye başladı. Bu durum, kasaplara yeniden güvenin tazelenmesi demek. Bizlere güven duyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ancak et fiyatları çok belirsiz ve istikrarsız. Beyaz et fiyatları, neredeyse kırmızı eti geçti. Kanatın kilosu bile 35 liraya yükseldi."
Küçük, "Dilek Kasabı" olarak Erdeklilere bundan sonra da aynı duyarlı çizgide hizmetlerini sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu