Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

"97 Yıl Sonra Aynı Heyecan Aynı Gurur"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Balıkesir´e gelişinin 97. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Balıkesir´e gelişinin 97. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
BBB Başkanı Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi; "97 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Balıkesir´i onurlandırmasıyla duyduğumuz gurur ve heyecanı, tüm Balıkesirliler olarak bir kez daha yüreğimizde hissediyoruz. 6 Şubat 1923 yılında şehrimize gelen Atatürk ve beraberindeki heyeti mutluluk ve umutla karşılayan Balıkesirliler, bağımsızlık mücadelesi boyunca da canları pahasına vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıkmışlardır. Bu toprakların evladı olarak İstiklal yıllarında vatan için, bayrak için, bağımsızlık için ortaya koymuş olduğumuz iradeyi bugün de aynı kararlılıkla muhafaza ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana, Balıkesir´i layık olduğu noktaya getirmek için sizlerle el ele çalışıyor, 97 yıl önceki birlik ve beraberliğimizi bugün de yaşatmaya gayret gösteriyoruz. Mücadelesiyle bağımsızlığı ve zaferi sembolleştiren Balıkesirliler, medeniyet yolunda kararlılıkla yürümeye devam edecek, Atatürk´ün yaktığı hürriyet ve istiklal meşalesi Balıkesir´de hiç sönmeyecektir. Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Savaşı´nın tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, tüm Balıkesirli hemşerilerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum."
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Sonra Aynı Heyecan Aynı Gurur
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false