Balıkesir’de eğitime Salı günü ara verildi
Fırtına nedeniyle Balıkesir genelindeki bütün ilk ve orta dereceli okullara 1 gün ara verildi. Ayrıca kamuda çalışan engelli ve hamile personel de 1 gün süreyle izinli sayılacak.
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Kasım 2021 - Salı 00:58
Güncelleme: 30 Kasım 2021 00:58
 Balıkesir’de eğitime Salı günü ara verildi

Fırtına nedeniyle Balıkesir genelindeki bütün ilk ve orta dereceli okullara 1 gün ara verildi. Ayrıca kamuda çalışan engelli ve hamile personel de 1 gün süreyle izinli sayılacak. 

Türkiye’nin birçok ilinde hayatı felç eden fırtına nedeniyle illerden tatil haberleri gelmeye başlarken, Balıkesir il genelinde de eğitime 1 gün ara verildi. 

Balıkesir Valiliği’nden yapılan açıklamada “İlimiz genelinde etkisini sürdüren kuvvetli fırtınanın neden olabileceği olumsuz durumlar göz önüne alınarak 30 Kasım 2021 Salı günü (bugün) 1 gün süreyle bütün ilk ve orta dereceli okullarda yüz yüze eğitime ara verilmiştir. Kamuda çalışan engelli ve hamile personelimiz 1 gün izinli sayılacaktır.” denildi.

Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: Balıkesir’ eğitime verildi
  • Pazartesi 15.5 ° / 3.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 16.7 ° / 5.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17 ° / 6.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Öztaylan’dan spor merkezi açıklaması

2

230 gram ekmek 20 TL oldu.

3

Başkan Mirza: “Balcı Çamlığı kararından geri dönülmelidir

4

MARTILAR DEPLASMANDA 1 PUANLA DÖNDÜ

5

Oyuncu Ufuk Nergiz: “Bandırma, tiyatroda sürekliliği sağlayamadı”

6

“Tiyatro Kyzikos”tan “Lüküs Hayat Apartmanı” skeci

7

Sahne ışıkları hiç sönmesin!