Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Jip ile motosiklet çarpıştı

 Jip ile motosiklet çarpıştı

İlçemiz, İstiklal Sokak ile Okul Caddesini birbirine bağlayan bölgede, özel bir araç karşısına aniden çıkan motosiklete çarptı.

İlçemiz, İstiklal Sokak ile Okul Caddesini birbirine bağlayan bölgede, özel bir araç karşısına aniden çıkan motosiklete çarptı. Meydana gelen çarpışma sonucu motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Kaza, dün saat 19:30 civarında İstiklal Caddesinden Okul Caddesine çıkan noktada meydana geldi. Hasan K. (60) yönetimindeki 10 E 9988 plakalı özel araç (jip), 10 E 9173 plakalı motosiklet sürücüsünün İstiklal Sokaktan Okul Caddesine aniden dikkatsiz bir şekilde çıkması sonucu yaşandı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü Şükrü G., kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kazadan sonra jip ile motosiklet sürücüsü arasında kısa süre tartışma yaşandı. Çevrede bulunan vatandaşlar her iki sürücü arasında yaşanan tartışmanın daha fazla büyümesi önledikten sonra, her iki sürücü kaza yerinden ayrıldı.

Yaşanan bu kaza sonrası görüşlerini aktaran vatandaşlar, ilçede her geçen gün trafiğe çıkan motosiklet sayısının gittikçe arttığını, bu konuda Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün kontrollerini daha da sıklaştırmasını istediklerini dile getirdi.

Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli