Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Turhan Çömez, Erdek ve Ocaklar’da esnaf ve gençlerle buluştu

 Turhan Çömez, Erdek ve Ocaklar’da esnaf ve gençlerle buluştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Başdanışmanı Turhan Çömez, Erdek ve Ocaklar’da esnaf ve gençlerle buluştu.

Esnafla sohbet ederek, sorunlarını dinleyen Çömez, Erdek ziyareti sırasında gençlerle de bir araya geldi. 
Çömez, fırsat eşitsizliği sebebiyle ülkeden gitmek istediklerini söyleyen gençlere “14 Mayıs’ı bekleyin, her şey düzelecek.” diye konuştu. Türkiye’nin dünyanın en güzel coğrafyası olduğunu söyleyen Çömez, “Yurtdışına gitme taleplerinizi haklı buluyorum, saygı duyuyorum. Çünkü bu ülkeyi yönetenler sizin elinizden hayallerinizi, umutlarınızı aldı.
Biz sizin için elimizden geleni yapacağız. Bu ülkede dostça kardeşçe yaşayalım istiyoruz. Gözleriniz ışıltılı olsun, geleceğe umutla bakın istiyoruz. Güvenli, huzurlu, refah içinde yaşadığınız bir hayatınız olsun istiyoruz. Kimse sizin alın terinizi çalmasın, herkes hakettiği yere birilerinin destekleriyle değil alın teriyle gelsin istiyoruz. Bu yüzden buradayız.”dedi.
“14 MAYIS AKŞAMI GENÇLERİN UMUTLARI YENİDEN YEŞERECEK”
Ziyaretlerin son durağında Ocaklar Mahallesi’ni ziyaret eden Çömez, kahvehanede zaman öldüren gençlere dikkat çekti. Çalışması gerekirken ekonomik kriz ve işsizlik sebebiyle gün boyunca kahvehanelerde vakit geçiren gençlerin sorunlarını dinleyen Çömez, dinamik gençlerin önünün açılması gerektiğinin altını çizdi.
Çömez, “Bu gençlere ışık tutulması lazım, ümit verilmesi lazım, imkan sağlanması lazım. Rantın, paranın değil, gençlerin alın terinin itibar gördüğü bir Türkiye’ye ihtiyacımız var. Bu yüzden kollarımızı sıvadık. Bütün derdimiz gençlerimize pırıl pırıl Türkiye hazırlamak. Geleceklerinden emin oldukları, dostça kardeşçe yaşadıkları bir Türkiye hazırlamak zorundayız. 14 Mayıs akşamı aydınlık yarınlara gençlerle birlikte yürüyeceğiz. Güzel vatanımızı, güzel bayrağımızı gençlerimize emanet edeceğiz.” şeklinde konuştu.  
                      Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı