Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AÇILIŞ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

AÇILIŞ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Temizlik işleri, destek ve kademe hizmetleri tam donanımlı bir binada toplanıyor.

Yeni Mahalle’de kent merkezinde kalan Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesi yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlanıyor. İnşaatı tamamlanan binada tüm temizlik işleri personelini, ekipmanlarını ve temizlik araçlarını bir çatı altında toplayacak olan binanın açılışı için geri sayım başladı.

Ayvalık Belediyesi temizlik işleri, destek ve kademe hizmetlerini tam donanımlı bir binada topluyor. Tam donanımlı binada, belediye hizmetlerinde kullanılan araçların bakım, onarım ve tamirinden, araç, malzeme temizleme istasyonlarına, depolama alanlarına A’dan Z’ye her şey düşünüldü.

İki katlı yapının üst katında, personelin dinlenme alanları, sosyal alanlar, yemek bölümü, toplantı ve yönetim alanları yer alacak. İnşaatı tamamlanan binanın açılışı kısa bir süre sonra gerçekleştirilecek. Binanın açılmasıyla, destek ve kademe hizmetleriyle birlikte artık daha kullanışlı ve koordineli olarak çalışmalarını sürdürecek.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Yeni Mahalle’de kent merkezinde kalan Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesini yeni hizmet binasına taşımaya hazırlandıklarını söyledi. Başkan Ergin, inşaatı tamamlanan ve tüm temizlik işleri personelinin, ekipmanlarının ve temizlik araçlarının bir çatı altında toplayacak olan binaya taşınmak için çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. Başkan Ergin, destek hizmetleri bünyesindeki ahşap, metal ve tüm atölyeler ile kademe hizmetlerine bağlı tüm araç filosunun bir arada toplanıp hizmetleri daha organize bir şekilde sürdüreceklerini ifade etti.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: AÇILIŞ SAYIM BAŞLADI
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı