Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ADA´DA SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

ADA´DA SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Marmara Adası iskelesinde Çarşamba sabahı meydana gelen gemi kazasında sonra Feribot İskelesi gemi seferlerine tekrar açıldı.

Marmara Adası iskelesinde Çarşamba sabahı meydana gelen gemi kazasında sonra Feribot İskelesi gemi seferlerine tekrar açıldı.
Marmara Feribot İskelesi´nde yaşanan gemi kazasıyla ilgili açıklama yapan Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, en büyük teselliyi can kaybının yaşanmaması olarak işaret etti.
Marmara İlçesi´nde geçtiğimiz gün meydana gelen deniz kazasında Erdek-Avşa-Marmara seferini yapan GESTAŞ´a ait Çanakkale arabalı vapuru henüz belirlenemeyen bir nedenle Marmara Feribot İskelesi´ne baş taraftan çarparak gemi içinde ve iskelede bulunan vatandaşlar arasında büyük panik yaşanmıştı.
Marmara İlçesi´nde yaşanan gemi kazasıyla ilgili basına bilgi veren Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy şunları kaydetti: ?Büyük ihtimalle gemideki sistemin kilitlenmesi nedeniyle iskeleye çarptığını düşünüyorum. Çok büyük bir kaza atlatmamıza rağmen çok şükür herhangi bir ölüm ve yaralanma gibi kötü olay yaşanmadı. Seferlerde bir aksama oluyordu. S.S. Erdek Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile yaptığımız görüşmeler sonucu Çarşamba günü onların gemilerini kullandık ama dün itibariyle sabah saat altıda GESTAŞ´a ait Seddülbahir adlı diğer bir gemi gelerek seferler normale döndü.

Haber : Erdem Özcan



Anahtar Kelimeler: SEFERLER NORMALE DÖNDÜ
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli