Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Adalar bayram tatilinde doldu

Adalar bayram tatilinde doldu

Marmara, Avşa ve Ekinlik adaları Kurban Bayramı tatilinde % 100´lere yakın doluluk oranına ulaştı.

Marmara, Avşa ve Ekinlik adaları Kurban Bayramı tatilinde % 100´lere yakın doluluk oranına ulaştı. 

Marmara Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle adalarda yoğunluk yaşanacak olması nedeniyle, vatandaşların huzurlu bir şekilde tatillerini geçirmesi için tüm tedbirleri aldı. 

Özellikle İstanbul´da yaşayan vatandaşların tercih ettiği Marmara, Avşa ve Ekinlik adalarında,  Marmara Belediyesi, aldığı önlemlerle vatandaşların bayram tatillerini en iyi şekilde geçirmesi için çaba gösteriyor. Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, adaların tümünde çöp toplama, haşereyle mücadele ve pandemi konusunda yaptıkları çalışmalarla misafirlerini rahat ve huzurlu bir şekilde ağırlayacaklarını bildirdi. 

Adalar genelinde yapılan çalışmalar ve alınan önlemlerle ilgili bilgi veren Başkan Aksoy ?Kurban Bayramı´nda Marmara, Avşa ve Ekinlik Adalarımızda çok şükür % 95 doluluk seviyesine ulaşmış durumdayız. Adalarımızdaki bütün tedbirleri almış durumdayız. Bayram süresince Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyesinin bütün ekipleri 24 saat yoğun bir şekilde adalarımızda hizmet vermeye devam edecek. Şu ana kadar pozitif vakanın görülmediği adamızda bütün turistlerin iyi bir tatil geçirmesini diliyorum. Bayram sonrasında da tatil yapacak olan bütün vatandaşları adalarımıza bekliyorum.? diye konuştu. 

Marmara, Avşa ve Ekinlik Adalarında yeni tip korona virüs vakasının görülmediğini kaydeden Başkan Aksoy, ?Dünyadaki bu salgında adalarımız bu konuda çok iyi bir durumda. Tabi gönül ister ki çok daha iyi durumda olalım. Hepimiz yaz sezonunun nasıl olacağı konusunda endişe duyuyorduk. Ama şimdi geldiğimiz noktada turizm açısından adalarımız iyiye doğru gidiyor. Ekiplerimiz adalar genelinde dezenfektan çalışmalarını plan dahilinde sürekli olarak yürütüyor.? dedi.

Haber : Tuncay Ertan 



Anahtar Kelimeler: Adalar bayram tatilinde doldu
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli