Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Adalarda korona vakası yok

Adalarda korona vakası yok

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy açıkladı:

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Dünyayı ve ülkemizi tehdit eden korana virüs salgını hakkında Marmara İlçesi Avşa Mahallesi´nde sosyal medya aracılığıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Başkan Aksoy, Marmara İlçesi ile kırsal mahallelerde pozitif bir vakanın olmadığını, bu nedenle Marmara İlçesi´ne bağlı adalar ile kırsal mahallelerin korona virüs hastalığının yaşanmadığı sayılı yerler arasında olduğunu açıkladı.
Bazı kendini bilmez şahıslarca ?Adalarda korona virüs vakası var? dedikodusu üretenlere itibar edilmemesini isteyen Başkan Aksoy, adalarda yaşayan vatandaşların virüs ile mücadelede 14 kuralına uyduklarını, 20 vatandaşın evlerinde karantinada olduklarını bu sürenin 24 Nisan´da dolacağını bildirdi.
Kontrol amaçlı devamlı denetim gerçekleştirdiğini belirten Aksoy, sokaklarda 20 yaş altı ile 65 yaş üstü vatandaşlara rastlamadığını, Marmara Belediye Başkanlığı´nda görevli Vefa Sosyal Destek Grubu´nu arayan ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşulduğunu kaydetti.
Marmara merkez ve bağlı tüm adalar ile kırsal mahallelere giriş-çıkışların kontrol altında olduğunu dile getiren Başkan Aksoy, ayrıca sağlık kuruluşlarında büyük özveriyle çalışan personele teşekkür etti.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Adalarda korona vakası
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli