Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Adaların iki kulübü birleşemedi

Adaların iki kulübü birleşemedi

Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy'un, Marmara Adalar Belediyespor ile Avşaspor kulüplerinin birleştirerek, aynı çatı altında toplama girişimi sonuç vermedi.

Marmara Adalar Belediyespor Kulübü yöneticileri bu birleşmeye evet” derken, Avşaspor Kulübü'nden ise olumsuz yanıt verdi. Bu girişimiyle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Bu birleşme, her iki kulübün de yararına olacaktı. Çünkü bu iki amatör kulüp de, yıllardan beri çok zor ekonomik ortam ve koşullarda yaşamaya çaba harcıyor. Her iki kulübün futbol takımları da, sezon sonunda genellikle son sıralarda yer alıyor. Bu nedenle tek kulüp çatısı altında birleşmeleri yararlı olacaktı. Ancak Avşaspor Kulübü, birleşmeye yanaşmadı” dedi.
1973 yılında Marmaraspor ismiyle kurulup geçtiğimiz günlerde ismi Marmara Adalar Belediyespor'a dönüştürülen kulübün futbol takımı hâlen Balıkesir Bölgesi Marmara Grubu 2. Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verdi. 1993'te kurulan Avşaspor Kulübü'nün futbol takımı da, yine Marmara Grubu 2. Amatör Lig'de yer alıyor.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli