Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Adalet Sarayına Büro-Senden destek var

Adalet Sarayına Büro-Senden destek var

Türk Kamu-Sene bağlı Türk Büro Sen Sendikası Balıkesir Şubesi Başkanı Muhammet Karakoyun Erdeke yapılması düşünülen Adalet Sarayına destek verdi.

Türk Kamu-Sen`e bağlı Türk Büro Sen Sendikası Balıkesir Şubesi Başkanı Muhammet Karakoyun Erdek`e yapılması düşünülen Adalet Sarayına destek verdi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın geçtiğimiz günlerde yeni Adalet Sarayının yapımını gündeme getirmesine destek verdiğini söyleyen Karakoyun, yeni Adalet Sarayı Binasının hizmete girmesiyle yargı çalışanların daha nezih bir ortamda görev yapma şansını yakalayabileceği gibi Erdek halkının daha kaliteli hizmet alacağını belirtti.

Erdek Büro-Sen üyeleriyle bir araya gelen Karakoyun, Erdek Büro-Sen üyelerinden Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın ilçeye Adalet Sarayı yapma projesi olduğunu öğrenmesini takiben Belediye Başkanı Aysan`ın projesine destek veren açıklama yaptı.
Asırlık tarihi binada uzun yıllardır hizmet veren adliye binasında artan iş yükü nedeniyle ihtiyacı artık karşılayamadığı bir noktaya geldiğini gördüğünü dile getiren Karakoyun devamında şöyle konuştu: "Erdek Adliye binasında vatandaşa hizmet verme sırasında yaşanan sıkıntılar bize sık sık aktarılıyordu. Bizlerde bu durumu zaten yerinde gözlemliyorduk. Böyle olumsuz fiziki ortamlarda iyi bir hizmetin verilmesinin güç olabileceğini düşünüyorum. Şartlar ne olursa olsun biran önce çalışmaları hızlandırabilecek modern bir yapının hizmete sokulması acil olarak gerekmektedir. Bu nedenle yerel yöneticilerin bu tip konuları gündeme alıp ilçeye kazandırmayı düşünmesine herkesin destek vermesini bekliyoruz. İlçeye kazandırılacak yatırımlarla Erdek halkının layık olduğu hizmeti almasına kimsenin kayıtsız kalma lüksü yoktur" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli