Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Adaletten kaçamadılar

Adaletten kaçamadılar

Çeşitli suçlardan haklarında 2 ayrı arama kararı bulunan A.Ç. ve M.S. isimli şahıslar, Erdek polisinin başarılı çalışmasıyla yakalandı.

 Edinilen bilgiye göre; Polisin Erdek İlçesi´nde yürüttüğü istihbaratın ardından, aralarında birden fazla kişi tarafından silahla yağma gibi suçların da bulunduğu birçok suçtan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.A. adlı şahıs ile infaz kurumuna veya tutukevine yasak eşya sokmak, uyuşturucu veya uyarıcı madde üretiminde kullanılan maddelerin ticaretini yapma gibi suçların da bulunduğu suçlardan aranan 8 yıl 6 ay hapis cezası bulunan A.Ç. adlı şahsı sahte kimlikle yakaladı.

A.Ç. isimli şahsın kimliği kontrol edildiğinde kendi fotoğrafını belgeye yapıştırarak M. S. isimli sahte kimlik belgesi kullandığı belirlenirken, ayrıca M. S. adlı sahte kimlik kontrol edildiğinde de, bu kimliğe ait cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan kesinleşmiş 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı. A.A. ve A.Ç. adlı şahısların gizlenmek için kiraladıkları ikamette polisin yaptığı aramada,
1 adet 7.65 çapında silah, bu silaha ait 25 adet fişek, 2 adet şarjör, 3 ayrı poşet içinde 10 gr Skunk maddesi, 3 adet cep telefonu, çok sayıda sim kart ele geçirildi. Şahıslar adli mercilere sevk edilmek üzere gözaltına alındı.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Adaletten kaçamadılar
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false