Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Adanaspor maçına doğru

Adanaspor maçına doğru

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel: “Adanaspor maçı da zor geçecek ama kazanmak istiyoruz”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, hafta sonunda, Bandırma’da oynanacak Adanaspor maçında taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda, Altınordu’yu 2-0 yenmelerinin önemine işaret eden bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Gürsel, “Bu maç bizim için çok önemliydi. Mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Çünkü son altı maçını kaybeden, geçen yıl play-off oynayan Altınordu da bu maça kötü gidişine son vermek için çıkmıştı. İyi hazırlanıp, iyi oynadığımız maçı kazandık. Maçın ilk yarısında girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek, sonuca daha da rahat gidebilirdik. İkinci yarıda kalecimiz Gökhan, rakibin çok önemli bir gol pozisyonunda başarılı kurtarışıyla gole izin vermedi. Son dakikada attığımız ikinci golle de maçtan 3 puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
HER MAÇ ZOR
Spor Toto 1. Lig’in bu yılki kalitesinin yüksek olup, sık sık kırılmalar yaşandığını vurgulayan Gürsel, şu değerlendirmede bulundu:
“Bu hafta sonunda oynayacağımız Adanaspor maçı da zor geçecek. Ligde her maç, hem zirveyi, hem de küme düşmeyi etkileyecek kadar önem taşıyor. Son yılların en zor sezonu yaşanıyor. Adanaspor maçına da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Sakatlığını atlatmak üzere olan Kerim de çalışmalarımıza katılmaya başladı. Eğer ani bir ciddi sorun yaşamazsak, Adanaspor maçına eksiksiz bir kadroyla başlayacağımızı umuyorum. Her maçımızda olduğu gibi Adanaspor önünde de sahada oyun kalitesi ve seyir zevki yüksek bir oyun sergilemek istiyoruz.”
Puan kaybına uğradıkları hiçbir maç ile ilgili olarak geriye dönerek bakmadıklarını, hep önlerindeki maçları düşünerek konsantre olduklarının altını çizen Gürsel, “Hakem hatalarından da çok puan kaybettik. Lehimize yapılan bir hakem hatasıyla kazandığımız hiçbir puan yok. Bu duruma sadece kendi gücümüzle ve kenetlenerek geldik” dedi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Adanaspor maçına doğru
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı