Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ADD Erdek Şubesinden Anıtkabir´e çıkartma

ADD Erdek Şubesinden Anıtkabir´e çıkartma

Ankara Anıtkabir´de yaşanan insan selinde Erdek ADD üyeleri de yer aldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesi yöneticileri, Erdek´ten kaldırdığı bir otobüsle üyeleriyle birlikte Anıtkabir´i ziyaret ettiler.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 79. yıldönümünde Başkent Ankara´ya akın eden ADD Erdek Şubesi üyeleri Anıtkabir´i ziyaret etti.
10 Kasım dolayısıyla gece geç saatte ilçeden kalkan otobüsle Ankara´ya giden 30 kişinin yer aldığı ADD Erdek Şubesi yönetici ve üyeleri, Anıtkabir´de sabah saatlerinde düzenlenen resmi törenin ardından Anıtkabir´i ziyaret etmeye başladılar. Milyonlarca ziyaretçinin akın ettiği Anıtkabir´e giriş yapan vatandaşlar, daha sonra Atatürk´ün mozolesini ziyaret edebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Anıtkabir görevlileri, mozolenin çevresinde izdiham yaşanmaması için vatandaşları gruplar halinde içeri aldı. Genç, yaşlı, çocuk, ellerinde Türk bayrakları Anıtkabir´i ziyaret eden ADD Erdek Şubesi yönetici ve üyeleri saygı duruşunu Anıtkabir´de gerçekleştirdiler.
Aslanlı yoldan başlayan ziyaret, Atatürk´ün mozolesini ziyareti ile devam edip, Anıtkabir´de atamızın kişisel eşyalarının bulunduğu müzenin gezilmesi ile sona erdi.
Haber : Sibel Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli