Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ADD Bandırma Şubesi atakta

ADD Bandırma  Şubesi atakta

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bandırma Şube Başkanı Zeynep Yeşiltaş, gerçekleştirdikleri çalışmalar ve yeni projeleri hakkında bilgi verdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bandırma Şube Başkanı Zeynep Yeşiltaş, gerçekleştirdikleri çalışmalar ve yeni projeleri hakkında bilgi verdi.
9 kişiden oluşan yönetim kurulunun uyum içinde görev yaptığını vurgulayan Yeşiltaş, göreve geldiklerinde 507 olan üye sayılarının şu anda 576 olduğunu açıkladı.
Halen 21 üniversite ve lise öğrencisine burs verdiklerini belirten Yeşiltaş, şunları söyledi:
“Göreve geldiğimizde burs verilen öğrenci sayısı 33’tü. Bu sayı şu anda 41’dir. Üniversite öğrencilerine ayda 350, lise öğrencilerine ise 250 lira burs veriyoruz. Bu konuda bize destek veren hayırsever insanlarımıza teşekkür ediyorum. Ancak üyelik aidatlarımız çok düşük ve sembolik. Üyelerimiz aylık 4 lira, yıllık 48 lira aidat ödüyorlar.”
Geçtiğimiz aylarda yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi aktaran Yeşiltaş, “Önümüzdeki günlerde, bazı kırsal mahallelerimizde ilkyardım konferansları düzenlemeyi planlıyoruz. Bu konuda bizlere destek veren Dr. Gamze İçim’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Derneğin zengin kütüphanesinin Bülent Çalışkan tarafından düzenlendiğini belirterek teşekkür eden ADD Bandırma Şube Başkanı Zeynep Yeşiltaş, şöyle konuştu:
“Yine geçtiğimiz günlerde, emekli öğretmen Sahure Akyüz de, evindeki kitaplarını, kitaplık ile birlikte derneğimize armağan etti. Ona da teşekkür borçluyuz. 20-24 Aralık 2022 tarihlerinde, Bandırma’da bir sergi(kermes) açacağız. Bu etkinliğimizde, vatandaşlarımıza gelenek durumuna getirdiğimiz aşure ve keşkek de ikram edeceğiz.”
Yeşiltaş, vatandaşları derneklerine üye olmaya çağırırken, Bandırmalıların yeni yılını da kutlayarak, “2023 yılının ülkemize, kadınlara, çocuklara, hayvanlara şiddetin olmadığı, aydınlık günler getirmesini diliyorum” dedi.  Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bandırma Şubesi atakta
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı