Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ADD Erdek Şubesi destek için Silivride

ADD Erdek Şubesi destek için Silivride

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) üyeleri Silivrideki Ergenekon davasındaki son celseye katılmak ve tutuklulara destek vermek için Silivriye gittiler.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) üyeleri Silivri`deki Ergenekon davasındaki son celseye katılmak ve tutuklulara destek vermek için Silivri`ye gittiler.
Devam eden davaya yetişmek için kiraladıkları bir midibüs ile gece yola çıkan Erdek`li Atatürkçü Düşünce Derneği yöneticileri, hazırladıkları pankartlarla Ergenekon sanıklarına destek vermek için Silivri`ye gittiklerini açıkladılar.
ADD Erdek Şubesi Başkanı Sakine Kılıç, Erdek`li Atütürkçü Düşünce Derneği yönetim kurulu ve üyeleri olarak Ergenekon davası sanıklarına destek amaçlı Silivri`ye gittiklerini anlattı.
Sakine Kılıç, Ergenekon Davasında yargılanan Gazeteci Tuncay Özkan`ın "Anne Hiç Canım Acımadı" isimli kitabından, sesini yazılarıyla duyabildiğimiz bir kaç tutukludan biri olduğunu vurguladı.
Kılıç, Tuncay Özkan`ın kaleme aldığı "Anne Hiç Canım Acımadı" isimli kitabındaki şu satırları bizimle paylaştı: "Anadolu Yakası`ndan bağımsız milletvekili adayıyım. Fotoğraf çektirmek için başvurdum. İki ay sonra eline bir fotoğraf makinesi tutuşturulmuş gardiyan kapımı açtı. Içeri girdi. Hücreme girdi baktı, "Burada fotoğraf çekilmez" dedi. "Niye?" dedim. "Çünkü duvarlar küf bağlamış, bu küfü temizlemek lazım." Eee diyorum, üç aydır ben bu küf içinde yatıyorum. Beni buradan çıkartın diye bekliyorum ama fotoğraf çektirmek için o hücreden yan hücreye geçirdiler beni." 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli