Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ADD Erdek, üyeleri Şebini törenle uğurladı

ADD Erdek, üyeleri Şebini  törenle uğurladı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şube Başkanlığının faal üyelerinden Kemal Şebin, derneğe yaptığı katkılarından dolayı plaketle onurlandırılıp ilçeden uğurlandı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şube Başkanlığının faal üyelerinden Kemal Şebin, derneğe yaptığı katkılarından dolayı plaketle onurlandırılıp ilçeden uğurlandı.
ADD Erdek Şube Başkanlığının aktif üyelerinden Kemal Şebin, İzmir İli Dikili İlçesinden bir ev satın almasıyla Erdek`ten ayrılma kararı alması dernek yöneticileri tarafından üzüntüyle karşılandı.
Şebin, ilçeden ayrılmadan önce ADD Erdek İlçe Yönetimi tarafından onuruna veda töreni düzenlendi.
ADD`nin dernek lokalinde düzenlenen mütevazi törende konuşan Başkan Yeşim Uğurlu, Kemal Şebin`in son derece dost canlısı, çevresi tarafından sevilen, toplum gönüllüsü bir kişiliğe sahip olduğunu, kendisinden ayrılmanın yokluğunu her zaman hissedeceklerini anlattı.
Kemal Şebin`e yaşantısını sürdürme kararı aldığı yeni ilçesinde sağlık ve mutluluklar dilediklerini belirten Uğurlu, Erdek`te ki gönül kapısının kendisine her zaman açık olduğunu söyledi.
Konuşmanın ardından Başkan Uğurlu, Kemal Şebin`e bugüne kadar yaptığı çalışmalar, katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür plaketi sundu.
Buruk veda töreninde duygu dolu anların yaşandığı Erdek ADD`de veda konuşması yapan Kemal Şebin, Erdek`te kaldığı süre içinde çok değerli şahsiyetler tanımış olmanın gururunu yaşadığını, tüm arkadaşlarını sonsuza dek sevgi ve muhabbetle hatırlayacağını belirtti.
ADD Erdek Başkan Yardımcısı Zafer Filiz`de, Erdek`i ve Erdek`li dostlarını anımsaması için Kemal Şebin`e üzerinde Erdek yazılı Tshirt ve Atatürk rozeti hediye etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli