Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

ADDli gençler son sözü söyledi

ADDli gençler son sözü söyledi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Balıkesir Şubesi Gençlik Kolları yaptığı basın açıklaması ile Diyarbakırdaki Nevruz kutlamalarında Türk Bayrağının bulunmamasını eleştirdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Balıkesir Şubesi Gençlik Kolları yaptığı basın açıklaması ile Diyarbakır`daki Nevruz kutlamalarında Türk Bayrağının bulunmamasını eleştirdi. 
ADD`li gençler Atatürk`ün adını unutturmak isteyenlere de seslenerek Türk geldik Türk gideceğiz dediler.
ADD Balıkesir Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Aylin Doğan, "PKK bayrağı serbest Türk bayrağı yasak hale gelmiş. İktidarla BDP`liler kanka olmuş, birbirlerine ödüller veriyorlar. Açılım nevruzlarında karşılık "Kemalizm`i çöpe atalım" çağrıları yapılır hale gelmiş. Güvenlik güçleri elinde Türk bayrağı olanları kovalıyor, biber gazı sıkıyor. Başbakanımız Erdoğan`ı Beyoğlu ilçe başkanıyken keşfeden dönemin ABD Büyükelçisi Morton Ambramovitz geçen yıl "Kürt sorunu Erdoğan`ın kritik eşiğidir" uyarısı yapmıştı. Etkili olduğu görülüyor ki bu uyarıdan sonra açılım işleri hızlanıp şimdi bu noktaya gelindi" dedi.
Doğan, açıklamanın devamında şöyle konuştu: "Başbakanımız güzel gelişmeler var demişti ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri çerçevesinde Çanakkale´de törenlere katılarak birçok yerde konuşma yaptı. Ancak konuşmalarının hiç bir yerinde Türk Milleti ve TÜRK sözcüğünü kullanmadı. AKP`nin sitesinde de bu kelimelere yer verilmedi. Erdoğan, Türk sözcüğünü ağzına almazken "Bakınız Çanakkale zaferi bir etnik kökenin, bir ırkın, bir kavmin zaferi değildir. Çanakkale zaferi Türkiye`nin, Anadolu`nun ve Trakya`nın olduğu kadar dünya üzerindeki tüm kardeş milletlerin, kardeş halkların, yeryüzündeki tüm kardeşlerimizin zaferidir" diyerek Türk Milletini hiçe saymıştır. Yeter ki orada Milli Kurtuluş Savaşı vermiş olan Türk milletinin adını anmasınlar. İşte o zaman bir milletin adını söylenmediği topraklar kolayca işgal edilecektir. Ama orada Öcalanlı alçımdan bahsetti. "Güzel gelişmeler var" dedi ve Başbakanımızın dediği saatlerde BDP`liler Öcalan posterleri altında nutuk atıyordu. Altan Tan Erzurum`da "Kemalizm`i çöpe atalım" çağrısı yapıyordu. Bu açıklamadan bir gün sonra BDP eş başkanı Selahattin Demirtaş İmralı`ya doğru yola çıktı. Yola çıktığı saatlerde Silivri`de özel görevli savcı Ergenekon davasının mütalaasını verdi. Arkasından Öcalan`ın hedefimiz demokrasi mesajı geldi. Artık demokratikleşmemiz bile emperyalist güçlerin ortağı Öcalan`a kalmıştır. Öcalan`a özgürlük vaat edilirken vatanseverlere müebbet hapis uygun görüldü. Sosyal medya "İmralı`yla muhabbet Silivri`ye müebbet" mesajlarıyla çalkalandı. Yargının zamanlaması da her zaman ki gibi muhteşemdi. Evet başbakanımızın güzel gelişmeleri de belli oldu. Sonuçta bir milleti yok etmek istiyorsanız onların mensup oldukları milletin adını unutturacaksınız. Sonra bir devleti yok etmek istiyorsanız önce o devleti kuran lideri yani Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü yok edeceksiniz. Bu emirleri Lozan da imza koymayan, koyamayan ABD´den aldıklarını biliyoruz. Ama Türk gençliği olarak ne atamızı ne tarihimizi ne de asil Türk milletini tarihten silmelerine izin vermeyeceğiz. Bu yyolda ister canımızı kaybedelim, ister terörist damgası yiyelim, Türk geldik, Türk gidiyoruz, Türk de öleceğiz."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli