Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AFAD, Bandırma’da şube açmalı

AFAD, Bandırma’da şube açmalı

Bandırma Kent Konseyi, deprem bölgelerine yardım için 30 kişilik bir ekiple yoğun çalışmalar yapıyor.Bandırma Belediye Meclis Üyesi Fatma Sibel Karabacakoğlu ve Metin Ok, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilek Karaaslan, Kent Ko

Bandırma Kent Konseyi, deprem bölgelerine yardım için 30 kişilik bir ekiple yoğun çalışmalar yapıyor.Bandırma Belediye Meclis Üyesi Fatma Sibel Karabacakoğlu ve Metin Ok, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilek Karaaslan, Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, Emekli-Sen Bandırma Şube Başkanı Levent Balkış ve yardımda bulunan vatandaşlar, düşünce ve duygularını açıkladılar.
AFAD BANDIRMA’YA ŞUBE AÇSINBu arada, Bandırma Belediye Meclis Üyesi Metin Ok, AFAD’ın, Bandırma’ya mutlaka bir şube açması gerektiğine dikkati çekerek, şunları söyledi:“Bandırma, herkesin bildiği gibi fay hatları içinde ve risk altında. AFAD’ın, Balıkesir’de şubesi var. Ancak olası bir depremde, Bandırma’ya ulaşması en azından 2-3 saatlik bir zaman diliminde gerçekleşir. Bu nedenle AFAD, Bandırma’da mutlaka bir şube açmalıdır.”
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bandırma’ açmalı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı