Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Ahmet Akın İlçe Ziyaretlerine Manyas ile Devam Etti

Ahmet Akın İlçe Ziyaretlerine Manyas ile Devam Etti

CHP Genel Merkezi tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı´na aday gösterilen Ahmet Akın´a, sevgi gösterileri giderek artıyor.

CHP Genel Merkezi tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı´na aday gösterilen Ahmet Akın´a, sevgi gösterileri giderek artıyor.
31 Mart 2019 Yerel Seçimlere konsantre olan Akın, Manyas İlçesine gerçekleştirdiği ziyarette doğaçlama bir miting düzenlerken esnaf ziyaretinde bulundu.
CHP Balıkesir İl Başkanı Mustafa Sarı, CHP Bandırma Belediyesi Başkan aday adayı Tolga Tosun, CHP Balıkesir eski Milletvekili ve Bandırma Belediyesi eski Başkanı Sedat Pekel ile birlikte Manyas´ı ziyaret eden Ahmet Akın´ı, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, CHP Manyas İlçe Başkanı İsfendiyar Ülker ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili karşıladı.
Halkın yoğun ilgisi karşısında seçim otobüsünden inerek halkı selamlayan Ahmet Akın, daha sonra Cumhuriyet Meydanı önünde doğaçlama bir miting gerçekleştirdi.
Manyaslılara hitap eden Akın, kimseyi ötekileştirmeden Manyas´ta ki tüm oylara talip olduğunu açıkladı.
Amacının sadece CHP seçmeninden oy almak olmadığını söyleyen Akın, "Benim amacım kimseyi ötekileştirmeden kimseyi ayırmadan belediyecilik yapmak ve Balıkesir´i bir numara yapmak. AK Partili olsun Milliyetçi Hareket Partili olsun İyi Partili olsun 1 milyon 200 bin nüfusuyla tüm Balıkesir´i kucaklamaya hazırım ve her kesimin oylarına talibim. Bunu yapacağımı ben 4 senedir ispat ettiğimi düşünüyorum. Çünkü mecliste bir Allah´ın kuluna ayrımcılık yapmadım. Hiç kimseye kimdensin nereden yanasın demedim. Bana bir talepte bulunan vatandaşıma tek sorduğum soru "Sana Nasıl Yardımcı olabilirim Hemşerim?" İşte bizim anlayışımız bu." diye konuştu.
Kalkınmaya önce kırsal mahallelerden başlanması gerektiğini vurgulayan ve köylünün milletin efendisi olduğunu hatırlatan Akın, "Artık süt üreticimiz sütünü satamadığı zaman sütünü sokağa dökmeyecek. Sütünü satamadığı zaman tüccarların eline kalmayacak. Çünkü bizim belediyecilik anlayışımızda önce köylüyü kalkındırmak var. Süt üreticimiz sütünü satamadığı zaman getirecek büyükşehir belediyesine sütünü satacak. Nasıl olacak bu iş demeyin biz bu işi İzmir´de yapıyoruz. Büyükşehir olarak süt üreticimizin getirdiği sütü, gerekirse peynir, tereyağ ve yoğurt olarak markalaştıracağız ve Türkiye´nin her yerinde satacağız. Kazanan bir köylü istiyoruz, bunun içinde köylerimizi eski yıllarına geri döndürmek adına adımlar atacağız. Nisan´dan sonra köylerimize bahar gelecek ve evlerde badana başlayacak. Tek idealimiz bu. Önce köylümüzü kalkındıracağız ve sonrasında da esnafımızı büyüteceğiz." Dedi.
Konuşmasının sonunda tüm Manyaslılara teşekkür eden Akın, esnaf ziyareti ardından Manyas Belediyesi´ni ziyaret ederek belediye personeline iyi temennilerde bulundu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu