Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ahmet Dursun, Balıkesir´de sporseverlerle buluştu

Ahmet Dursun, Balıkesir´de sporseverlerle buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının nisan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve Yasin Dallı´nın sunduğu ?Sporun Zirvesi Balıkesir? konulu programın bu ayki konuğu Beşiktaş´ın ve Milli Takım´ın futbolcularından

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının nisan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve Yasin Dallı´nın sunduğu ?Sporun Zirvesi Balıkesir? konulu programın bu ayki konuğu Beşiktaş´ın ve Milli Takım´ın futbolcularından Ahmet Dursun oldu.
Salih Tozan Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen programda Süper Ligi konuşan ikili, konukların da sorularını cevapladı. Yasin Dallı ile yaptığı söyleşide Galatasaray´ın Gençlerbirliği karşısında aldığı mağlubiyetin Beşiktaş ve Başakşehir açısından güzel bir sonuç olduğunu dile getiren Dursun, ?Bu mağlubiyet Galatasaray açısından kötü oldu. Galatasaray´ın önünde Başakşehir ve Beşiktaş maçları var, kaybederse şampiyonluk gider. Futbolcu için önemli olan paraların zamanında ödenmesidir. Futbolcu yöneticinin konuşmasından etkilenmez. Ligin son haftalarında sonuç önemli, iyi futbola bakılmıyor. Beşiktaş´ın ligdeki sıkıntısı gol atamamak olup gol sorununu Talisca çözüyor. Beşiktaş iç sahada çift forvet oynamalı. Negredo çok fazla beslenmiyor.? dedi.
Futbolda özgüvenin önemli olduğuna dikkat çeken Ahmet Dursun, ?Maçlarda aşırı motive olmak ya da rakibi küçüksemek sıkıntı yaratıyor. Ligde ki şampiyonluk yarışı son haftaya kadar sürer. Fenerbahçe´nin oynadığı futbol taraftarı tatmin etmiyor. Şampiyonluk için Fenerbahçe´nin ne hocası ne de kadrosu yeterli. Bu zorlu yarışta Beşiktaş Galatasaray´ı yenecek ve yendiği zaman Başakşehir bir maçta fire verirse ki bu maç ya Antalyaspor ya da Osmanlıspor olabilir o zaman Beşiktaş şampiyon olur. Genel anlamda şampiyonluk yarışı Beşiktaş ile Başakşehir arasında geçer. Futbolda yeni uygulamaya konulacak olan VAR sisteminden ziyade ben doğal haktan yanayım. Hakem gördüğünü çalsın? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli