Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ahmet Mekin rahatsızlandı haberi sevenlerini üzdü

Ahmet Mekin rahatsızlandı haberi sevenlerini üzdü

Ülkemizin efsane sinema sanatçılarından Ahmet Mekin hastaneye kaldırıldı yönünde çıkan haberler sevenlerini üzdü.

Ülkemizin efsane sinema sanatçılarından Ahmet Mekin hastaneye kaldırıldı yönünde çıkan haberler sevenlerini üzdü.
Gerçek kısa sürede belli olurken, hastaneye kaldırılan Ahmet Mekin değil midesinden rahatsız olan arkadaşı Mahmut Yavaş olduğu ortaya çıktı.
1982 yılından beri Erdek´in Ocaklar Mahallesinde yaşayan ünlü sinema sanatçısı Ahmet Mekin ve arkadaşı Mahmut Yavaş ile beraber kahve önünde oturdukları sırada iki arkadaş aceleyle bir araca bindi. Mahmut Yavaş´ın ?hastaneye gidiyoruz´ diyerek hızla uzaklaşmasını görenler ünlü sanatçının hastalandığını düşündüler. Sanatçı Mekin´in geçtiğimiz Şubat ayı içinde trafik kazasında yaralandığını da dikkate alan Ocaklar mahallesindeki arkadaşları gazeteleri arayarak Ahmet Mekin´in kahvehane önünde oturdukları sırada hastalanarak aceleyle hastaneye gittiğini söylediler.

/resimler/2015-9/1/1426521972374.jpg
Erdek ve Bandırma hastanele rinde yapılan araştırmada Ahmet Mekin´in izine rastlanmadığı sırada Bandırma Devlet Hastanesi koridorlarında hiçbir şeyden habersiz arkadaşı Mahmut Yavaş ile dolaşan Ahmet Mekin´i sapasağlam karşımıza çıkması onu arayan hastane personelini de şaşırttı. Gelişmeleri öğrenen tanınmış sinema sanatçısı Ahmet Mekin kahkahayla gülerken şaşkına döndü ve ?çok şükür hiçbir şeyim yok asıl rahatsız olan arkadaşım Mahmut´tu. Ahmet abi hastaneye gidiyorum gel seni de götüreyim deyince ben de aracına bindim hastaneye beraber geldik.? deyince gerçek ortaya çıktı.
Haber: E. Özcan-T. Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false