Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ahmet Vişne, Halitpaşa´ya muhtar adayı

Ahmet Vişne, Halitpaşa´ya muhtar adayı

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası emekli Genel Sekreteri Ahmet Vişne, Halitpaşa Mahallesi Muhtarlığı için aday oldu.

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası emekli Genel Sekreteri Ahmet Vişne, Halitpaşa Mahallesi Muhtarlığı için aday oldu.
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı´nda yıllarca Genel Sekreter olarak görev yapan ve emekli olan Ahmet Vişne, yaklaşan yerel seçimlerde Halitpaşa Mahallesi´nden muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Ahmet Vişne, muhtar adaylığı için yaptığı açıklamada ?Erdek Halitpaşa Mahallesi´ne hizmet yolunda farklı çalışma anlayışlarına açık, dinamik ve sürekli hizmeti önemseyen bir bakış açısını ön planda tutarak, mahalle halkımın, komşularımın ve ailemin desteği ile aday oldum.? dedi. 

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri olarak görev yaparken ?İnsan Odaklı Hizmet? anlayışıyla çalıştığını ifade eden Vişne, aynı anlayışı muhtarlık görevine layık görüldüğünde de sürdüreceğini belirtti.
Halitpaşa Mahallesi´nin her zaman ve mekânda ulaşılabilir bir muhtara sahip olmasının, hizmet anlayışının temellerinden birini oluşturduğunun altını çizen Vişne, ?Kurumsal duvarlar ve soğuk iletişim yerine ulaşılabilirlik, insan ve çözüm odaklı bir yapıyı benimsiyorum. Eğer layık görürseniz mahallemize bizde hizmet edeceğiz inşallah.? diyerek sözlerine ekledi.
Ahmet Vişne kimdir? Babası ilçemiz eski esnaflarından rahmetli Yılmaz Vişne, uzun yıllar Atatürk Mahallesi muhtarlık görevinde bulundu. 1965 yılında Erdek´te doğan Ahmet Vişne, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası´nda 30 yıl boyunca görev yaptıktan sonra emekli oldu. Yine 30 yıldır Halitpaşa Mahallesi´nde ikamet eden Vişne, evli olup biri erkek diğeri kız olmak üzere 2 çocuk babası. Eşi Şirin Vişne ev hanımı olup Oğlu Yılmaz Vişne Anadolu Üniversitesi Tarih Bölümü mezunu halen aynı okulda yüksek lisans yaparken, kızı Ayşah Vişne ise Sinop Su Ürünleri Fakültesi´nde Araştırma görevlisi olarak çalışıyor.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false