Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AHMET AKIN MÜJDEYİ VERDİ: TAKSİLERE GÜVENLİK KAMERASI TAKILACAK

AHMET AKIN MÜJDEYİ VERDİ: TAKSİLERE GÜVENLİK KAMERASI TAKILACAK

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Balıkesir ve ilçelerindeki tüm taksici esnafının araçlarına ücretsiz güvenlik kamerası takılacağını müjdeledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Balıkesir ve ilçelerindeki tüm taksici esnafının araçlarına ücretsiz güvenlik kamerası takılacağını müjdeledi. Akın, “Taksicilerimiz ve vatandaşlarımızın güvenliği için önemli bir adım atacağız” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, ziyaret ettiği Toplu Taşıma Merkezi’nde büyük ilgiyle karşılandı. Meydanda Balıkesirli hemşerilerine çay ikram eden Ahmet Akın; vatandaşlarla sohbet etti, bol bol anı fotoğrafı çektirdi, esnafı tek tek ziyaret ederek sorunları dinledi. CHP’li Akın, konuk olduğu taksi durağında, taksici esnafına ilişkin yeni müjdesini açıkladı. Akın, “Daha bu ayın başında, komşu şehrimiz İzmir’de taksici Oğuz Erge’yi uğradığı silahlı saldırı sonucu kaybettik. Tüm taksicilerimize bir kez daha başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Taksici esnafımız Balıkesir’deki ulaşım ağının en önemli unsurlarından. 7 gün, 24 saat hizmet veriyorlar. Geceleri, gündüzleri, bayramları, tatilleri yok. Alın teriyle evlerine ekmek götürüyorlar. Balıkesir’in dört bir yanında, gittiğim her yerde mutlaka taksi duraklarımızı ziyaret ediyorum, esnafımızın sorunlarını dinliyorum. Güney Marmara’da, merkezde, körfezde aynı istekle karşılaşıyorum. Tüm esnaf kardeşlerim, abilerimin ortak bir isteği var. Araçlarına güvenlik kamerası taktırmak istediklerini ama maliyetlerin yüksek olduğunu söylüyorlar. Esnafımızın isteğinin benim başımın üstünde yeri var. 1 Nisan’dan sonra etaplar halinde tüm taksicilerimizin araçlarını ihtiyaç duyulan güvenlik ekipmanlarıyla donatacağız” diye konuştu.

‘ÇOCUK SAĞLIĞI MERKEZİ AÇACAĞIZ’
Türkiye’nin en uzun sokaklarından biri olan Bağlar Sokağı’nda seçim koordinasyon merkezi açılışına katılan Ahmet Akın büyük coşkuyla karşılandı. Kalabalık bir vatandaş grubunca karşılanan ve konuşması uzun süre alkışlanan Ahmet Akın, “Balıkesir’de ayrımcılığın olmayacağı bir beş yıl başlıyor. Son dönemde büyük bir kasabaya dönüştürülen Balıkesir’i gerçek bir büyük şehire dönüştürmek için geliyoruz. Bu bölgede yaşayan yakında çalışma arkadaşım olacak kardeşlerim geldiler, sordular. Onları bilgilendirmek istiyorum. Büyükşehir’de çalışan tüm arkadaşlarım sizler ve ailelerimiz bana emanet. Kimse işinden olmayacak. Ekmeğinizin bereketini artırmaya geliyorum” dedi. Ahmet Akın, Balıkesirli anne ve çocukları unutmadıklarını belirterek, “Çalışıp ev ekonomisine katkıda bulunmak isteyen ancak evde çocuk baktığı için buna fırsatı olmayan annelerimiz bana ulaşıyor. Çok yoğun bir kreş talebi var. İlk etapta 20 kreşi kuracağız. Anneler, çocuklarını bizlere emanet edip gözleri arkadan kalmadan işlerine gidebilecekler. Çocuklarımızın sağlığını da önemsiyoruz. Balıkesir’de büyük eksikliği duyulan Çocuk Sağlığı Merkezi’ni açacağız” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı