Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ahmet Akın yarın seçim varmış gibi çalışıyor

Ahmet Akın yarın seçim varmış gibi çalışıyor

Seçimlerden sonra kaybolan milletvekillerinin aksine CHP Balıkesir 4. sıra adayı Ahmet Akın, seçimlerin ertesinde yine çalışmalarına devam ediyor, seçim zamanında köylerde ve ilçelerde seçimden seçime geliyorsunuz cümlesini tarihe karıştırıyor.

Seçimlerden sonra kaybolan milletvekillerinin aksine CHP Balıkesir 4. sıra adayı Ahmet Akın, seçimlerin ertesinde yine çalışmalarına devam ediyor, seçim zamanında köylerde ve ilçelerde ``seçimden seçime geliyorsunuz`` cümlesini tarihe karıştırıyor. Seçimlerden sonra yaklaşık 90 köye ziyaret yapan Akın, köylerde coşku ile karşılanıyor. İktidarın anahtarının halkla iç içe olmaktan geçtiğini söyleyen genç milletvekili adayının sevgisi çığ gibi büyümeye devam ediyor.
 2015 yılındaki genel seçimlere kadar gitmedik köy bırakmayacağını söyleyen Akın, ``söz verdiğim gibi Balıkesir`de çalmadık kapı bırakmayacağım, halkımı çok seviyorum ve onlarla iç içe olmak beni mutlu ediyor, onların sevgisi benim enerjimi katlayarak büyütüyor, vekil seçilemedim ama gönüllerde vekil oldum bunun hakkını onlarla iç içe olarak, elimden geldiğince iyi ve kötü günlerinde yanlarında olarak ödemeye çalışıyorum"  dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı