Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ahmet Mekine 50. yıl plâketi

Ahmet Mekine 50. yıl plâketi

50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında 50. Yıl Özel Töreni yapıldı. Antalya Kültür Sanat Vakfının (AKSAV) Antalya Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle düzenlediği Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, bu y

50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında 50. Yıl Özel Töreni yapıldı. Antalya Kültür Sanat Vakfı`nın (AKSAV) Antalya Büyükşehir Belediyesi`nin destekleriyle düzenlediği Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, bu yıl 50. kez kapılarını açtı.    
Türk Sineması`nın emektarları arasında yer alan karakter oyuncusu Ahmet Mekin de ödül alanlar arasınaydı. Ödülünü aldıktan sonra duygularını açıklayan Mekin, Türk Sinema sı`nın büyük zorluklar ve eziyetlerle var olduğunu, bundan sonra da varlığını sürdüreceğini vurgularken, daha nice 50 yıllar diledi.
200`ü aşkın filmin yanı sıra birçok televizyon dizisinde de rol alan Mekin, 1980 yılından beri Erdek`e bağlı Ocaklar beldesinde yaşıyor. Mekin, böylece "Ocaklar ve Erdek`in turizm elçiliği"ni de yapıyor.        


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli