Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ahşap yakma sergisinde ? İzin Değeri? büyük ilgi gördü

Ahşap yakma sergisinde ? İzin Değeri?  büyük ilgi gördü

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında yer alan ? İzin Değeri? adlı ahşap yakma kursu öğrencileri sergisi büyük ilgi gördü.

Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında yer alan ? İzin Değeri? adlı ahşap yakma kursu öğrencileri sergisi büyük ilgi gördü.
Bandırma Belediyesi Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi Özlem Şengönül Ahşap Yakma Kursu Öğrencilerinin, Barış Manço Kültür Merkezi´nde açılan ve hepsi de birbirinden güzel, el emeği göz nuru 25 kursiyerin 130 eserinin yer aldığı sergide konuşan Bandırma Belediye Başkan Vekili Sami Türkmen, ?Bandırma aydınlık insanların yaşadığı bir şehir. O yüzden kültür ve sanata verilen değer farklı oluyor. Geçen yıl Bandırma Belediyesi olarak her hafta bir açılış yaptık. Sanat bambaşka bir şey. Kültür ve sanatın olduğu yerde fesat olmaz, kötülük olmaz. O yüzden kültür ve sanatçıya sahip çıkan idareler, yönetimleri yöneticiler ayakta durmaya devam eder. Kültürlü toplumlar bir şeyler verebilir bir şeyler üretebilir. Biraz sonra azmin, hevesin, göz nurunun, alın terinin emeğin nasıl güzelliğe, nasıl değere dönüştüğünü göreceğiz? dedi.
15 ile 60 yaşlarında 7 erkek ve 18 kadının katıldığı ahşap yakma kursunun en zor tarafının ?sabır? olduğunu belirten kurs öğretmeni Özlem Şengönül, Belediye Başkan Vekili Sami Türkmen´e ahşap yakma tekniğiyle yaptığı Atatürk portresi hediye etti. Sergi 22 Nisan´a kadar açık kalacak. Haber : Erdem Özcan



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli