Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ailesini katleden cinayet zanlısı baba öldü

Ailesini katleden cinayet zanlısı baba öldü

Susurluk İlçesi’nde 1 hafta önce, 4 kişilik ailesine vahşeti yaşatan, karısını ve 4 yaşındaki oğlunu öldürüp, 11 yaşındaki kızını yaralayan...

Susurluk İlçesi’nde 1 hafta önce, 4 kişilik ailesine vahşeti yaşatan, karısını ve 4 yaşındaki oğlunu öldürüp, 11 yaşındaki kızını yaralayan Fatih Akça (40), tedavi gördüğü hastanede öldü. 
Susurluk’un kırsal Kurucuk Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda silahla eşi Bilge Akça (33) ve oğlu Muhammet Tahir’in ölümüne, kızı E.A.’nın yaralanmasına neden olan Fatih Akça yoğun bakımda hayatını kaybetti. 3 Nisan 2022 Pazar günü meydana gelen olayda iddialara göre hayvan besiciliği yapan Fatih Akça, eşi Bilge Akça ile tartıştıktan sonra tabanca ile intihara kalkıştı. Engel olmak isteyen eşi Bilge Akça’yı ve 4 yaşındaki oğlunu öldüren Fatih Akça, silahı bırakarak pompalı tüfekle kızını yaraladıktan sonra kendini vurdu. Çiftin 8 yaşındaki çocukları A.A. ise kaçarak canını kurtardı. Anne ile oğlu Dereköy Mahallesi’nde yan yana toprağa verilirken, korkunç olayın ardından yaralanan E.A. ve 8 yaşındaki kardeşi A.A. Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nce koruma altına alındı.                         
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Ailesini katleden cinayet zanlısı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı