Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Gençlik Kitap Toplama kampanyası başlattı

AK Gençlik Kitap Toplama kampanyası başlattı

AK Gençlik tarafından baş-latılan kampanyaya ilk destek AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´den geldi.

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları "Eski Kitaplar Bile Onları Okumamış Kimseler için Yenidir" Sloganıyla kitap toplama kampanyası başlattı.
AK Gençlik tarafından baş-latılan kampanyaya ilk destek AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever´den geldi. 

Sever, partisinin gençlik kolları tarafından başlatılan kampanyaya kitap bağışında bulunarak kampanyayı destekledi.
Kampanya hakkında bilgi veren AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları yöneticileri, eski kitaplarınızın yeniden hayat bulması için kitaplarınızı yeni sahipleriyle buluşturmak üzere AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı´na teslim edilebileceğini açıkladı.
Kütüphanesiz okul bırakmamak amacıyla kitap toplama kampanyası başlatıldığını ifade eden AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları yöneticileri, Erdek halkını kitap bağışı kampanyasına katılmaya davet etti.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu: ?Toplanan kitaplar Erdek´te ihtiyacı olan okul kütüphaneleri ile vatandaşlarımıza verilecek. Kitap kampanyasının sona erme süresi olmayıp sürekli kitap teslim alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.. Bizde, AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kollarını görevlendirerek, kütüphanesi olmayan okullarda kütüphane kurmak için kitap toplama kampanyası başlatmasına öncülük ettik. Kitap toplama kampanyasını gençlik kollarımız ile birlikte yürüteceğiz. Amacımız sadece bir okul değil, kütüphanesi olmayan tüm okullara kütüphane kurmaktır. Siyasi içeriği olmayan, roman, hikaye ve şiir gibi tüm kitapları kabul ediyoruz. Ben buradan elinde okuduğu ve raflarında yer işgal eden kitapları olanları kampanyaya davet ediyorum. Kitaplar rafları işgal etsin diye değil, okunsun diye yazılır. Kitap bağışı bekliyoruz.?
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli