Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

AK kadrolar her gün farklı bir ilçeyi ziyaret edecek

AK kadrolar her gün farklı bir ilçeyi ziyaret edecek

TBMM´nin tatile girmesiyle birlikte, AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı, milletvekilleri ile birlikte sahaya indi.

TBMM´nin tatile girmesiyle birlikte, AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı, milletvekilleri ile birlikte sahaya indi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur Balya´da, Milletvekili Av. Adil Çelik Savaştepe´de, Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir Burhaniye´de, Milletvekili Yavuz Subaşı Altıeylül ilçelerinde; AK Parti İl Koordinatörleri, Kadın Kolları İl Koordinatörleri, İl Sorumluları, İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek sahaya indi.
Her gün, her vekil farklı bir ilçede Ak kadrolarla birlikte sahada, milletinin yanında olacak.
Dünyanın en güçlü ülkeleri arasına girmek için 2023 seçimlerinin çok önemli olduğunun altını çizen AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin 2023 hedefleri, 2053 vizyonu ve 19 yıllık emeğin ürünü güçlü altyapısı, bölgesel ve küresel liderlik konumuyla son bir asırdaki en güçlü yürüyüşünü gerçekleştirdiğini söyledi.
Balıkesir İl Teşkilatı olarak 2023 seçimlerine güçlü bir programla hazırlandıklarını ifade eden Başkan Başaran, ?Balıkesir´de, Milletvekillerimiz ve Ak kadrolarımız her gün farklı bir ilçede milletimizle buluşup onları dinleyerek, istişarelerde bulunarak, yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirecekler. İlçelerimizdeki programlara, İl Teşkilatımız ve İlçe Teşkilatlarımız tam kadro ile katılım gösterecekler. Allah´ın yardımı ve milletimizin desteğiyle 2023 Hedefi ile çıktığımız kutlu yürüyüşümüzü mutlaka zaferle neticelendireceğimize olan inancımız tam. Milletin partisi AK Parti, milletiyle birlikte olmaya devam edecek. İçerideki ve dışarıdaki şer ittifakları, kurdukları yalan ve iftira kumpasını ?tek hakikat onların söyledikleri imiş? gibi herkese dayatmaya çalışıyorlar. Yalanı ne kadar büyük söylerlerse inandırmasının da o kadar kolay olacağına inanıyorlar. Ama farkında değiller, freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyorlar. Varsın gitsinler, eninde sonunda hak ve hakikat duvarına çarparak, kendilerine gelecekler. Meclis´in ara vermesiyle birlikte, Milletvekillerimizle birlikte hepimiz arazide, meydanlarda olacağız. 2023 Hedefimize kararlı, planlı ve programlı bir şekilde hazırlanacağız. Bunun içindir ki; 2021 ve 2022´de göstereceğimiz çalışma 2023 hedefimize yürüyüşümüzü belirleyecektir. Bu çalışmayla birlikte biz, istikametini kaybetmiş, avara kasnak gibi dolaşanlara bu memleketi asla teslim edemeyiz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false