Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Parti Adayı Canbey sahaya indi

AK Parti Adayı Canbey sahaya indi

AK Parti Balıkesir Milletvekili adayı Mustafa Canbey, seçim çalışmaları için sahaya indi.

Balıkesir´de AK Parti milletvekili adayları belirlendikten hemen sonra adaylar sahaya indi ve çalışmalara başladı.
AK Parti´nin çalışkanlığı ve halkla kurduğu iletişim ile öne çıkan, sevilen ve sürekli sahada olan adayı Dr. Mustafa Canbey seçim çalışmalarına da hızlı başladı.
İlk olarak Küçük Sanayi sitesi esnafını ziyaret eden Canbey, sorunlarını dinledi.
Canbey dün de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin Edremit´te verdiği iftar programına katıldı.
Canbey burada yaptığı konuşmada, 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaparak ?AK Parti milletin partisidir. Biz sadece hizmet eden değil, aynı zamanda milletin gönlünde yer edinmiş bir partiyiz. Siyaseti millete açan milletle birlikte yol yürüyen bir partiyiz. İnşallah milletimiz de 24 Haziran´da; yeniden, dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan´ı ve AK Parti´yi güçlü bir şekilde destekleyecektir? diye konuştu.
AK Parti´yi büyük bir Okyanus´ta güçlü dalgalarla mücadele eden bir gemiye benzeten Canbey, ?Darbelerle, ekonomik kumpaslarla milletin partisi AK Parti´yi iktidardan indirmeye çalışıyorlar. Ama bunlar beyhude çabalar, Güçlü Türkiye gemisi yola çıkmıştır. Bu geminin kaptanı liderliğini tüm dünyaya ispatlamış Recep Tayyip Erdoğan´dır. Yolcuları da Büyük Türk Milleti´dir. Milletimiz kaptana güveniyor. Milletimiz güçlü Türkiye gemisine sahip çıkıyor.? dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Parti Adayı Canbey sahaya indi
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı