Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK Parti adayı kavgacı siyasete karşı olduklarını açıkladı

AK Parti adayı kavgacı siyasete karşı olduklarını açıkladı

Sındırgı Belediye Başkanı ve AK Parti´nin adayı Ekrem Başkan Yavaş ?Kavgacı Siyasete Karşıyız, Yeni Projelerle Sahalardayız.? dedi.

Sındırgı Belediye Başkanı ve AK Parti´nin adayı Ekrem Başkan Yavaş ?Kavgacı Siyasete Karşıyız, Yeni Projelerle Sahalardayız.? dedi.
Sındırgı ilçesinde Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarına imza attığını her fırsatta söyleyen Başkan Yavaş, esnaf ve vatandaşlarla sıkça bir araya geliyor.
AK Parti belediyeciliğinin 5 temel unsurunu yerine getiren Başkan Yavaş, Sındırgı´da hizmet belediyeciliğinin yanında, sosyal belediyeciliğin en verimli şekilde gerçekleşmesini sağladıklarını açıkladı.
Geçmişi ve kişileri karalamak, kötülükleri görmek yerine geçmişteki güzellikleri, değerleri örnek alarak çalışmalarına devam ettiğini belirten Yavaş ?Öncelikli hedefimiz ilçemizi geçmişteki güzel günlerine çağımız koşullarına ayak uydurarak taşımaktı. 1980´li yıllara kadar İzmir-İstanbul yolu üzerinde bulunan ilçemizi eski canlılığına kavuşturmak için vakit kaybetmedik, boş işlerle uğraşmadık. Memleketimizin sorunlarıyla dertlendik. Önce ulaşım dedik, merkezde turizm, kırsalda sulu tarım dedik. Hedeflerimize ulaşmak adına önemli projelere imza attık. Kaynaklarımızı en verimli şekilde kullandık, büyükşehir ve devlet destekleriyle finansal gücümüzü arttırdık sorunları çözdük, eksik hizmetleri tamamladık. Yapılanları ekonomik kazanca dönüştürmeye başladık. AK Parti belediyeciliği demek vatandaş odaklı hizmet demek. Bizlerde bu anlayışla gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.? dedi.
Ziyaretlerini AK Parti ve MHP İlçe Başkanları ile birlikte sürdüren Yavaş, ?Bizim yerimiz vatandaşlarımızın yanı, doğumdan ölüme her an yanlarında olmaya çalıştık, birlikte olmaya devam edeceğiz. Millete efendi değil hizmetkâr olduk. Çıraklık, kalfalık dönemini bitirdik. 31 Mart seçimlerine de inşallah Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin tensipleri ve vatandaşlarımızın da desteği ile Cumhur ittifakının adayı olarak gireceğiz. Milletimizin gönlünde yer eden cumhur ittifakının dayanışmasını hiç kaybetmedik, milliyetçilik şuurunu her zaman ön planda tuttuk. Birlikte daha güzeliz, daha güçlüyüz. Cumhur ittifakı memleket için dertlenmeye, gece gündüz demeden çalışmaya hazır. Daha güzel bir Sındırgı ancak birlikte mümkün.? diyerek sözlerine ekledi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli