Bugün, 19 Mart 2024 Salı

AK Parti adayı Turan Gün, sahaya indi

AK Parti adayı Turan Gün, sahaya indi

AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün, sahaya indi.

AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün, sahaya indi.
Pazartesi günü akşamı Erdek İlçesi Yukarı Yapıcı, Belkıs ve Düzler Kırsal Mahallelerini ziyaret ederek seçim çalışmalarına başlayan AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün, bir araya geldiği mahalle sakinlerine projelerini paylaştı.
AK Parti´li Erdek Belediyesi ile Kapıdağ Yarımadası´ndaki tüm kırsal mahallelerin ekonomik ve sosyal yönden olumlu etkileneceğini mahalle sakinlerine anlatan Gün, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin önümüzdeki 5 yıl için Kapıdağ Yarımadası için çok önemli olduğunu vurguladı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi seçiminin Halen karesi Belediye Başkanlığı görevini yürüten AK Parti´nin Büyükşehir adayı Yücel Yılmaz´ın kazanacağından emin olduğunu ziyaret ettiği mahalle sakinleriyle paylaşan Gün, belediye başkanı seçildiği takdirde AK Parti Hükümeti ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Kapıdağ Yarımadası´nda hizmet bekleyen tüm mahallelere yatırımların hızla akacağını açıkladı.
Görev yaptığı sürece kırsal mahallelerdeki sorunları sıfıra indireceği sözü veren Gün, halen Kestanelik Kırsal Mahallesi´nde devam eden yol taş döşeme çalışması bittiği gibi ekiplerin Yukarı Yapıcı, Belkıs ve Düzler Mahalleleri´ne geçip çalışmalarını burada sürdüreceklerini söyledi.
Erdek Limanı´nda devam eden RO-RO Deniz Taşımacılığı´nın Erdek içinden Edincik Mahallesi sahiline kaydırılacağı bilgisi veren Gün, devamında şöyle konuştu: ?Erdek Çevre Yolu benim dönemimde kesinlikle bölgemiz halkına kazandırılacaktır.

Kapıdağ Yarımadası´nda alt yapı sorunu diye bir sorun asla yaşanmayacaktır. İlçemize gelen tüm konuklarımızın karşılaştığı Hükümet Caddesi yeniden düzenlenecek. Erdek Otogarı imar planındaki yerine taşınacak. Çuğra Sahil Bandı tamamen yenilecektir.?
AK Parti Belediyeciliğinin Erdek merkez ve bağlı kırsal mahallelere katacağı sayısız hizmetler olacağına vurgu yapan Gün, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti´ye destek isterken, mutlaka herkesin sandık başına gitmesini istedi.
Ziyaret ettiği üç mahallede de karşılaştığı hemşerileriyle sıcak ve samimi iletişim kuran Gün, kendisine gösterilen yakın ve sıcak ilgiye teşekkür etti. Haber: Bülent Özgü



Anahtar Kelimeler: Parti adayı Turan sahaya indi
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli