Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Parti ailesinden Başkan Kafaoğlu´na ziyaret

AK Parti ailesinden Başkan Kafaoğlu´na ziyaret

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, İl Kadın Kolları Başkanı Belgin Uygur, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Zahit Bayram ile AK Parti ilçe başkanları, ilçe kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Bel


Ziyarette konuşan Başkan Zekai Kafaoğlu ?Siyasetin evveli, ortası ve sonu teşkilattır. Teşkilat olmadan hiçbir şey olmaz. Teşkilatçılık zor bir iştir, aşk ister, sabır ve fedakarlık ister. İlk hedefimiz 30 Mart 2019 seçimleri. Seçimlerde başarılı olmamız gerekiyor. Biz geçmişe değil geleceğe bakacağız. Önümüzde 17 ay var bunun için çok çalışacağız, herkesi kucaklayacağız, basmadığımız yer, sıkmadığımız el kalmayacak. Bunu sizlerle birlikte yapacağız. Küsmek ve darılmak için bahaneler aramayacağız, sevmek ve sevilmek için çareler arayacağız. Fedakârlık yapacağız, sabırlı olacağız, kim fazla sabır ve fedakarlık gösterirse o arkadaşımız mutlaka kazanır? dedi.
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Zahit Bayram, ?Bizler bu teşkilatın gençleriyiz. Büyüklerimizin vereceği görevlerle çalışmaya her zaman hazırız? diye konuştu.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Belgin Uygur ?Teşkilatımızın tüm kademeleri ile gönül gönüle, dolaşmadık kapı bırakmadan 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz? dedi.
AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan ise ?Yeni bir sayfa açtık, durmak yok yola devam edeceğiz. Biz büyük bir aileyiz, güçlü bir aileyiz. Küsmek ve darılmak bize yakışmaz, her zaman hoşgörülü olacağız. Birlik ve beraberlik olan yerde güç, kuvvet ve zafer olur. 2019 yılında mevcut belediyeler ile birlikte alamadığımız belediyeleri de alarak başarı sağlayacağız? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli