Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

AK Parti Balıkesir milletvekilleri basının karşısına çıktı

AK Parti Balıkesir milletvekilleri basının karşısına çıktı

AK Parti Balıkesir milletvekilleri basının karşısına çıkarak, Balıkesir´deki yatırımlar ve vatandaşların beklentileri konularında açıklamalarda bulundu.

AK Parti milletvekilleri adına konuşan Adil Çelik, "Sadece salt ekonomik hadiseler değil, yapılan demokratik anlamdaki hamleleri de düşünecek olursak hep söylüyorum AK Parti devletle milleti kaynaştırma projesidir. Bizler bunun birer temsilcileriyiz." dedi.
Balıkesir´de yapılması düşünülen ve devam eden yatırımların ele alındığı toplantıda, yatırımların tamamlanmasıyla Balıkesir´in Türkiye´nin gözdesi olacağı ifade edildi.
Toplantının açılışını yapan Adil Çelik, AK Parti milletvekilleri adına yaptığı konuşmada, ?24 Haziran bizim memleketimiz için de AK Parti için de zorlu bir süreç oldu. Bilindiği gibi Balıkesir´de 5 milletvekili olarak halkımız nöbeti bize teslim etti. Bu çok kişinin beklemediği bir çizgiydi, kendi partililerimiz tarafından da beklenmeyen bir şeydi. Bu kadro, bu milletvekilleri, bu teşkilatla birlikte, partimizin diğer mensupları; belediye başkanları, meclis üyelerimiz, kadın kolları, gençlik kolları hep birlikte çalıştık gayret ettik, halkımız bize bu teveccühü gösterdi. Bundan sonraki süreçte de Balıkesir önceliği olmak üzere memleketimize, ülkemize, milletimize hizmet etmenin gayreti içinde olacağız. Bu noktada milletvekilleri ne yaptı diyecek olursanız: öncelikle daire müdürleri nezdinde, belediyeler nezdinde, Balıkesir ne durumda, hangi projeler var, hangi projeler devam ediyor, takip edilmesi gerekiyor bunları görüştük. Bizim daha önceden çok güzel hizmet eden milletvekillerimiz var. Biz milletvekillerimizle de bir araya geldik: Balıkesir´de takip edilmesini istedikleri projeler, yapılmasını istedikleri hizmetler, yarım kalan işler hakkında bilgiler aldık. İnşallah devamlılığı sağlayarak Balıkesir´deki hizmetlerin aksamaması için görüştük. Siyasette yapılan hatalardan en önemlisi gelen kişi tarihi kendinden itibaren başlatıyor. Geçmişe dair hafıza kayboluyor, devamlılık olmuyor. Bunu kaybetmemeye gayret ediyoruz AK Parti olarak. Kuruluşundan beri partinin içinde olan arkadaşlarımız var. Milletvekillerimiz de dediğim gibi yabancı değiller, evvelden beri işin içindeler. Balıkesirliler, Balıkesir´i biliyorlar, AK Parti´yi biliyorlar, eksikleri, projeleri, yapılması gerekenleri biliyorlar? diye konuştu.
Basın toplantısında; AK Parti Balıkesir Milletvekillerinden Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Pakize Mutlu Aydemir hazır bulundu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu