Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı kongreye gidiyor

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı kongreye gidiyor

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı kongre tarihi belli oldu.

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı kongre tarihi belli oldu.
AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongresi 3 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.
Erdek Gedeve Mevkii´nde bulunan Erdek Land Tesisleri´nde 3 Ekim 2020 Cumartesi günü gerçekleşecek olan kongre öncesi gazetemize açıklama yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal, tüm partilileri kongreye davet etti.
AK Parti Erdek İlçe Başkanlık görevine yeniden aday olduğunu söyleyen Yangal ?Erdek için inandığın yolda yürü? sloganı ile kongrenin gerçekleşeceğini kaydetti.
Yangal, konuşmasını şöyle sürdürdü: "3 Ekim Cumartesi günü Erdek Land Tesisleri´nde pandemi kurallarına uyularak saat 11.00´te 7. Olağan kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongrede mevcut başkan olarak yeniden adayım. Tüm delegelerimizi, üyelerimizi ve tüm AK Parti sevdalısı dostlarımızı kongremize bekliyoruz. Kongremiz vatanımıza, milletimize ve Erdek´imize hayırlı olsun.?
Yangal, kongreye AK Parti Balıkesir İl Koordinatörü Şahin Tin, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti´li Balıkesir İlçe Belediye Başkanları ile AK Parti İlçe Başkanlarının katılım sağlayacağını bildirdi.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli