Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

AK Parti Erdek İlçe kongresi yapıldı

AK Parti Erdek İlçe kongresi yapıldı

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal, Erdek Belediyesi´nin AK Parti belediyeciliği ve vizyonuna gerçek anlamda muhtaç olduğunu bildirdi.

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kudret Yangal yeniden başkan seçildi.
Erdek Gedeve Mevkii Erdek Land Tesisleri´nde pandemi tedbirlerine uyularak gerçekleştirilen kongrenin Divan Başkanlığı´na AK Parti Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Mustafa Çanakçı getirildi.
Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan kongrenin açılış konuşması AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal tarafından yapıldı.
Yangal, yaptığı konuşmada AK Parti´nin sadece siyasi bir parti olmayıp, kökü binlerce yıl geriye dayanan kutlu bir dava hareketinin günümüzdeki vücut bulmuş hali olduğuna vurgu yaptı.
?AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın önderliğinde AK Parti adı gibi Adaleti ve Kalkınmayı hedeflemiş 18 yıldır eğitimden sağlığa enerjiden ulaşıma tarımdan savunma sanayiye kadar her alanda ülkemize gerçek bir devrim yaşatmış bu aziz milleti diriltmiş uyandırmış özüne dönüştürüp şaha kaldırmıştır.? diye konuşan İlçe Başkanı Yangal, ?Genel Başkanımızın dediği gibi halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile hedefimiz 2023-2071 olarak yürümektir. Bende bu kutlu davanın bir neferi ve bu davanın lider Recep Tayyip Erdoğan´ın izinde yol yürümekten onur ve gurur duymaktayım. Şahsıma bu şerefli göreve tensipleriyle layık gören parti büyüklerime teşekkür eder göstermiş oldukları teveccühe layık olmak adına yeni oluşacak yönetim ile sonuna kadar durmaksızın yorulmadan koşacağımıza şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına söz veriyorum.? dedi. 

Yangal, devam eden konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Hedefimiz önce 2023 akabinde AK Parti belediyeciliği ve vizyonuna gerçek anlamda muhtaç olan Erdek Belediyesi´nin gönderine AK Parti bayrağı dikmek olacaktır bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Çünkü bu ışığı bugün burada görüyorum. Kuruluşundan bugüne AK Parti tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkmıştır. Bundan sonra daha güçlü Türkiye için birlik beraberlik içinde hepimizin arzusu azmi ve özverili çalışmalarıyla yeni başarı hikayeleri yazmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 7. olağan Kongremizin Erdek´imize, Balıkesir´imize Ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Rabbim bu kutlu görevde beni görev alacak arkadaşlarımı muvaffak ülkemizi ve Cumhurbaşkanımızı her kulvar da muzaffer eylesin. Allah yar ve yardımcımız olsun.?
Konuşmanın ardından tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut ilçe başkanı Kudret Yangal aday oldu. AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal´ın yeniden başkan seçildiği kongrede ayrıca, yeni yönetim kurulu üyeleri ile il kongre delegeleri de belirlendi.
AK Parti Erdek ilçe kongresine; AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Belgin Uygur, Mutlu Aydemir, AK Parti Balıkesir eski Milletvekili M. Cemal Öztaylan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, çevre ilçelerin AK Parti ilçe başkanları, Balıkesir´in AK Parti´li belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partililer katıldı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Abdulhalim Akhan, Ahmet Aycan, Ali Kasım, Ayhan Yaman, Buse Kayan, Bülent Özgü, Emrah Çırak, Hasan Oduncu, Hüseyin Kızıl, İsrafil Aydöner, Levent Çalışkan, Musa Alioğlu, Mustafa Öztürk ve Sevcan Bora.
İl Delegeleri ise şöyle: Kudret Yangal, Ömer Erdugan, Necati Elmas, Kemal Kayan, Ali Ertek, Hüseyin Aysan, Turan Gün, Mustafa İlgen, Yaşar Ceyhun Mırız, Önder Şahin, Bahar Koşan, Huri Güven, Hüseyin Sezer, Orhan Narin ve Tolga Ünal. Haber : Bülent Özgü



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı