Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Ak Parti Gençlik kollarında görev değişimi

Ak Parti Gençlik kollarında görev değişimi

Ak Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları 6´ıncı olağan kongresi yapıldı.

Ak Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları 6´ıncı olağan kongresi yapıldı. Tek liste halinde gerçekleşen kongrede AK Parti Erdek Gençlik Kolları Başkanı Önder Şahin görevini Emre Konçeli´ye devir etti.

Kongreye Ak Parti MKYK üyesi Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, AK Parti Gençlik MKYK Üyesi Şuay Nilhan Açıkalın, Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı M. Zahid Bayram, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Meral Cengiz, Ak Parti Erdek Kadın Kolları Başkanı Bahar Koşan, AK Parti il ve ilçe teşkilatlarının yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Erdek Belediye Meclisi Üyeleri, ile davetliler katıldı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen kongre saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Daha sonra divan üyelerinin seçilmesinin ardından AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Merkezi Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş´ün kongre için gönderdiği mesajlar okundu. 

Açık oylama usulü ile gerçekleşen seçimde, divan başkanlığına tek liste olarak teslim edilen Emre Konçeli´nin listesi oylandı. Konçeli´nin listesi, oy birliği ile kabul gördü ve kongreyi ayakta takip eden AK Gençler, yeni başkanlarını alkışlayarak tezahüratlarla karşıladı.

Protokol mensupları, yaptıkları konuşmalarda genç siyasilerin artması gerektiğine dikkat çekerek, eski başkan Önder Şahin´e teşekkür etti ve yeni başkan Emre Konçeli´ye hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Yapılan konuşmalardan sonra gençlik kollarının yeni yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı ve hatıra fotoğrafları çekilerek kongre sonlandı.

Başkanlığa seçilen Emre Konçeli´nin yönetim kurulunda şu isimler yer aldı;

Emre Konçeli, Buse Bölükbaş, Burak Işık, Mert Özçakın, Kadir Zurnacıoğlu, Furkan Bölükbaş, Bülent İldeniz, Umut Edis, Mustafa Ölçek, Tuğçe Alioğlu, Nazım Özdemir, Okan Konçeli, Mustafa Karcı, Emre Kör, Cavit Özdemir

Haber: Tuncay Ertan



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli