Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Parti heyetinden MHP´ye ziyaret

AK Parti heyetinden MHP´ye ziyaret

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan ile birlikte MHP Balıkesir İl Başkanı Suat Par´ı ziyaret ettiler.


Balya Belediye Başkanı MHP´li Osman Kılıç´ında yer aldığı ziyarette Başkanlar Zekai Kafaoğlu, Hasan Demiraslan, Hasan Avcı ve Ayhan Atahan Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Altıeylül Belediye Başkanlığı seçimlerinde destek veren MHP´ye teşekkürlerini ilettiler.
Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ?Büyükşehir Belediye Meclisinde ve ardından Altıeylül Belediye Meclisinde 6 MHP´li arkadaşımız oylamada bizleri desteklediler. Devlet adamı olan Devlet Bahçeli başta olmak üzere, MHP İl Başkanı Suat Par, Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç ve meclis üyelerini tebrik ediyorum? dedi.
Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç ?Seçimlerde Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve İl Başkanımız Suat Par´ın talimatı ile vatandaşlarımızın seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi´ne yetki verdiğini düşünerek onların yanında olduk. Hizmet noktasında kendilerinin yanında olacağız. Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışmalarımız devam edecek? diye konuştu.
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ?Konu devlet ve millet olduğunda MHP üzerine düşen görevi yerine getiriyor. MHP´li arkadaşlarımıza bizim yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum. Bundan sonra bizde kendileri ile istişare halinde çalışmalarımıza devam edeceğiz? dedi.
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan´da belediye başkanlıkları seçimlerinde destek olan MHP´ye teşekkürlerini iletti.
MHP Balıkesir İl Başkanı Suat Par ise ?MHP genel merkezimiz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde parti olarak seçmenin iradesine saygı olarak oylarımız ile AK Parti´ye destek verdik. Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu, çok kısa süre olmasına rağmen şehrin tansiyonunu düşürdü ve gelecek için umutlu çalışmalar olacağını görüyoruz. Şehrimiz adına hayırlı olsun.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Parti heyetinden ziyaret
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli