Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Parti İl Başkanı Başaran, Ankara´da

AK Parti İl Başkanı Başaran, Ankara´da

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Balıkesir´de çözüm bekleyen sorunlarla ilgili Ankara´da bir dizi temaslarda bulundu.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Balıkesir´de çözüm bekleyen sorunlarla ilgili Ankara´da bir dizi temaslarda bulundu.
İl Başkanı Başaran, öncelikli olarak TEİAŞ Genel Müdürü Orhan Kaldırım´ı ziyaret etti. Balıkesir OSB´de yaşanan genel elektrik sistemi ile entegrasyon konusunda karşılaşılan sıkıntılı durumun ele alındığı görüşmeye Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Gönen İlçe Başkanı Merve Üncük İşgüden ve Balıkesir OSB Müdürü Mesut Eray´da katıldı. Balıkesir OSB ile yaşanan sorunun görüşüldüğü ziyarette, TEİAŞ Genel Müdürü Orhan Kaldırım´ın sorunun ivedilikle çözümü noktasında gerekli müdahaleyi derhal yaptığını belirten Başkan Başaran, ?Yaptığımız görüşme sonucunda TEİAŞ Genel Müdürü Orhan Kaldırım, sorununun çözümü için gerekli talimatları vererek problemi çözdü. Balıkesir´e ve OSB´deki sanayicilerimize hayırlı olsun.? dedi.
Öznesi Balıkesir olan her konunun takipçisi olacaklarını söyleyen Başaran, Gönen Sarıköy ve Bandırma Aksakal Mahallelerinde yaşanan doğalgaz talepleri ile ilgili ise çözüm arama çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi. EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz ve BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan´ı ziyaret eden Başkan Başaran, ?EPDK Başkanı ve BOTAŞ Genel Müdürü ile Gönen Sarıköy ve Bandırma Aksakal mahalleleri için doğalgaz meselesini ele aldık. Yaptığımız görüşmeler neticesinde, bu konuyla ilgili hem bölgedeki sanayi kuruluşlarıyla, hem de doğalgaz işini yapacak olan firmayla tekrar görüşmeler gerçekleştirilecek ve doğalgaz imkanına kavuşmaları için gerekli çalışma yapılacak.? dedi. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Parti Başkanı Başaran Ankara
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı