Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

AK Parti İl Başkanı Demirarslan:

AK Parti İl Başkanı Demirarslan:

?Balıkesir´de beklentimiz daha fazlaydı

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demirarslan, Türkiye´de gerçekleştirilen 16 Nisan referandum oylaması sonrasında seçim sonuçlarını değerlendirdi.
16 Nisan referandum süreci ve sonuçlarını değerlendiren AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demirarslan yaptığı açıklamada ?Milletin iradesinin doğrudan temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin kararıyla, ülkemizin ve tarihimizin seyrini tayin edecek olan 18 maddelik anayasa paketine karar verme görevi halkımıza verilmişti. Bu kararla beraber, tüm Türkiye´de olduğu gibi bizler AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı olarak meydanlara indik, geleceğin güçlü Türkiye´sini oluşturma mücadelesinde Balıkesir ayağında hizmetkâr olmaya çalıştık. Bugün şükürler olsun ki bu büyük mücadelenin sonu ?Evet´ zaferiyle sonuçlanmıştır.? dedi.
Demirslan, devamında şunları kaydetti: ?Balıkesir´i temsil etmekle mükellef olduğumuz bu süreçte güzel şehrimiz Balıkesir´de ?Evet´ oylarının güçlü bir şekilde çıkması için çalıştık. Bizler AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı olarak referandum için sokaklara indiğimiz günden bu yana elimizden geleni sahaya yansıtarak en iyi sonuçları elde etme amacıyla çalışmalarımızı sürdürdük. Balıkesir´den beklentimiz daha fazlaydı fakat değerli halkımızın tercihine de saygımız sonsuzdur. Bundan sonraki süreçlerde daha da fazlasını yaparak, milletimizle iç içe olarak şehrimizi en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Hem kendi bölgesinde hem de dünyada etkin, istikrarlı ve güçlü bir Türkiye için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 17 Nisan itibariyle çok daha büyük bir aşkla, çok daha büyük bir güçle hizmete devam edeceğiz.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Parti Başkanı Demirarslan
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli