Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK Parti İl Başkanı esnaftan ?Evet?e destek istedi

AK Parti İl Başkanı esnaftan ?Evet?e destek istedi

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan ve yönetim kurulu üyeleri, referandum çalışmaları için yönetim kurulu üyeleri birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

16 Nisan referandumu öncesi çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, beraberinde yönetici arkadaşları ile birlikte Balıkesir Merkez çarşı da esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Kuyumcular, ayakkabıcılar, tuhafiyeciler ve iş hanları gibi bir çok işyerini ziyaret eden AK Partililer halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Ziyaret ettiği işyerlerinde esnafın halini hatırını sorarak piyasalar hakkında bilgiler alan Demiraslan ve ekibini, esnafın samimi ve sıcak bir şekilde karşılamaları dikkat çekti.
Bununla birlikte halka 18 maddelik yeni anayasa teklifi konusunda bilgilerde veren AK Parti İl Başkanı Demiraslan ?16 Nisan tarihinde inşallah ?Evet? kararı çıktığında ülkemizi her anlamda daha da yukarıya taşıyacağız. Ekonomik büyüme de bu süreçte etkisini gösterecek. Şunu çok iyi biliyoruz ki parlamenter sistem bizim için ekonomi ve diğer alanlarda da eksiklikler meydana getiriyor. Yaşanan mali krizlerin hangi sebeplerden ötürü meydana geldiğini incelediğimiz de bu net bir şekilde görülebiliyor. Onun için ülkemizin yönetimi açısından en uygun sistem olarak Cumhurbaşkanlığı Sistemini ön görüyoruz" şeklinde konuştu.
Ziyaretlerin sonunda yerel esnaf ile birlikte hatıra fotoğrafları çekimi de ihmal edilmedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı