Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK Parti İl Başkanlığı Kadın Kolları seçime gitti

AK Parti İl Başkanlığı Kadın Kolları seçime gitti

AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi Balıkesir´de yapıldı.

 AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi Balıkesir´de yapıldı.

Kongreye Erdek´ten AK Parti Kadın Kolları Başkanı Bahar Koşan ve yönetimi ile Gençlik Kolları tam kadro katıldı.

 

AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları´nın 6. olağan kongresi yapıldı. Tek liste halinde girilen seçimleri Meral Cengiz kazandı.
Kongreye AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, İl Başkanı Ekrem Başaran, AK Parti Milletvekilleri Adil Çelik, Yavuz Subaşı, Belgin Uygur, Mustafa Canbey ve Pakize Mutlu Aydemir´in yanı sıra ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve kadın kolları delegeleri katıldı.

/resimler/2021-1/21/0141216444414.jpg
Kongrede 65 yaşındaki delege Sevim Yıldız AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam´a nazarlık taktı.
Kongrede konuşma yapan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, ?Kongreler aynı zamanda bizim için milattır. Bizde makamlar, başkanlar, yönetimler değişir ama partimizin kurucu ruhu asla değişmez. Bizim için en değerli görev için üye olarak sahada çalışmaktır. Mahalle başkanlarımız, sandıklarımızın başında duran müşahitler bizim için en değerli makamdır aslında. Zaten bizim için en değerli olan Recep Tayyip Erdoğan´ın yol arkadaşı olmaktır. Evlerimizde eşlerimiz, evli olmayanların babaları, anneleri destek olmasa bizler bu kadar rahat siyaset yapamayız. Tabi onların geleceği için yapıyoruz, çocuklarımız bunları anlıyor. Ben onlardan bizim adımıza helallik istemenizi istiyorum, eşlerinize de çok teşekkür ediyorum. 19 yıl dile kolay AK davaya hizmet eden büyük v e güçlü Türkiye için çabalayan AK Kadınlarımıza, siyasete kadın sesi, kadın nefesi getiren AK Kadınlarımıza ve durmadan, yorulmadan çalışan AK Kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli