Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ak Parti ilçe Başkanı Kayan, Doğalgaz tartışmasında son noktayı koydu

Ak Parti ilçe Başkanı Kayan, Doğalgaz tartışmasında son noktayı koydu

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´dan basına ardı ardına yapılan açıklamalar üzerine AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan´dan son noktayı koyacak açıklama geldi.

Halk arasında ?Erdek´i Isıtacak? proje olarak değerlendirilen doğalgaz konusu sırasıyla Erdek Belediye Meclisi, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´dan basına ardı ardına yapılan açıklamalar üzerine AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan´dan son noktayı koyacak açıklama geldi.
Erdek´e getirilmesi çalışmaları başlatılan doğalgaz hakkında bilgi vermek üzere basına yazılı açıklamada bulunan Kayan, şunları kaydetti: ?Geçtiğimiz günlerde ilçemize doğalgaz hizmetinin gelmesi ile alakalı olarak bazı kurum ve kişilerin halkı yanlış bilgilendirdiğini, bunun Bakanlar Kurulu tarafından sadece Erdek için değil nüfusu 20 binin üzerinde olan her ilçe için alınmış bir karar olduğunu, belgeleriyle beraber açıklamıştık. Bu açıklama bu hizmeti kendimize mal etmek için değil, tam aksine kendine mal etmeye çalışan kişi ve kurumların halkı yanlış bilgilendirdiği için yapılmıştır.

Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın yaptığımız açıklamadan böyle bir sonuç çıkarmasını şaşkınlıkla karşılamış bulunmaktayım.
Hizmetin önceliği zaruriyet derecesine göre belirlenmelidir
Şuan belediyemizin kendisiyle alakalı olmayan doğalgazdan önce Erdek´imizin daha zaruri olan kendine ait sorunlar ile alakalı çalışması gerekmektedir. Doğalgaz hizmeti için hükümetimiz zaten çalışmaktadır. Artık halkımız bu tür olaylarda kimin kendisine siyasi rant çıkarmak istediğini net olarak görmekte ve kimin kendine mal etmeye çalıştığını bilmektedir. Ben bu noktada AK Parti Erdek İlçe Başkanı olarak halkımızı bilgilendirmek zorunda olduğumu düşünüyorum. Burada önemli olan bu hizmetin Erdek´e en kısa sürede gelmesi ve bu süreçte herkesin üzerine düşen görevi yapmasıdır. Yetkililer halka doğru bilgiyi vermeli ve bu hizmetten siyasi rant elde etmeye çalışmamalıdır. Erdek halkı olarak doğalgazdan önce, mağduriyetlerini herkesin bildiği, aylardır maaşlarını alamayan belediye çalışanlarımızın alın terlerinin karşılığını almasını, borç batağına girmiş, iflas bayrağını çekmiş belediyenin düzlüğe çıkmasını, çöplüğe dönmüş Erdek sokaklarının ilçemize yakışır bir görüntüye kavuşmasını istiyoruz. Bu halde olan bir belediyenin enerji ve finansal kaynaklarını bu sorunlar için harcamasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Açıkçası şahsım olarak aylardır maaşlarını alamayıp ekonomik olarak çökmüş belediye çalışanlarımız ve aileleri varken belediyenin enerjisi ve finansal kaynaklarının büyük çoğunluğunu hala disko, restorant gibi alanlarda harcamasına anlam veremiyorum.
Bu nokta da bu tür yerlere ayrılan kaynak ilçemize daha çok hayır sağlayacak yerlerde kullanılsaydı şuan karşımızda nasıl bir Erdek olurdu? onu da düşünmeden edemiyorum.?
Haber Merkezi



Gül Örgün
14.12.2016 12:11:57
Gerçekler ne de güzel vurgulanmış, Erdek halkı uyanın ve size gerçek hizmet sunacak olan birilerinin başkanlık koltuğunda oturmasına müsaade edin artık...

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false